Πλέι οφ Champions League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ πήραν την πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League αποκλείοντας την Σέλτικ και την Σπαρτάκ Μόσχας αντίστοιχα.

Πλέι οφ Champions League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Στα πλέι οφ του Champions League πέρασαν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Οι ''κιτρινόμαυροι'' επικράτησαν 2-1 της Σέλτικ ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε ισοπαλία 0-0 στην Ρωσία και σε συνδυασμό με την νίκη στην Τούμπα με 3-2 πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Οι ομάδες που θα βρεθούν στον δρόμο των ελληνικών ομάδων είναι η Μπενφίκα για τον ΠΑΟΚ και η Βίντι για την ΑΕΚ. Οι «Θεσσαλονικείς» έχουν πιο δύσκολο έργο από ότι η «Ένωση» που θα αγωνιστεί με μία σαφώς πιο εύκολη ομάδα.

Η Μπενφίκα απέκλεισε την Φενέρμπαχτσε νικώντας στην Πορτογαλία 1-0 και παίρνοντας ισοπαλία (1-1) στην Τουρκία. Από την πλευρά της η Βίντι άφησε εκτός συνέχειας την Μάλμε καθώς απέσπασε δύο ισοπαλίες, 1-1 στην Σουηδία και 0-0 στην Ουγγαρία.

Πέρασε με «Χ» στην Τουρκία

Η Μπενφίκα απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην Τουρκία από την Φενερμπαχτσέ και σε συνδυασμό με το 1-0 στη Λισαβόνα, πήρε την πρόκριση. Οι Πορτογάλοι, με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια τους (δέχθηκε κάρτα στο 53`) άνοιξαν το σκορ στο 26` με τον Φερνάντες, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του α` μέρους με τον Ποτούκ.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ : Βολκάν, Ίσλα (80` Εζμπαϊρακλί), Νόισταντερ, Σκρτελ, Αλί Καλντιρίμ, Έλμας, Τοπάλ (65` Αλιτζί), Αγιού, Ζιουλιάνο, Βαλμπιενά (65` Σολδάδο), Ποτούκ

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Αλμέιδα, Ντίας, Ζαρντέλ, Γκριμάλντο, Φέισα, Σάλβιο (72` Σεμέντο), Πίτσι, Φερνάντες, Σέρβι, Καστίγιο (34` Φερέιρα)

Δύο ισοπαλίες ήταν αρκετές για τη Βίντι

Η Βίντι από την πλευρά της, αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στην Ουγγαρία απέναντι στην Μάλμε, όμως πήρε την πρόκριση με το 1-1 του αγώνα της περασμένης εβδομάδας στην Σουηδία.

ΒΙΝΤΙ: Κοβάτσικ, Φιόλα, Γιούχας, Βινίσιους, Στοπίρα, Νεγκό, Χάτζιτς, Νικόλοφ (85` Πάτκαϊ), Κόβατς (89` Χούστι), Λάζοβιτς (90+5` Τάμας), Μ. Στσέποβιτς

ΜΑΛΜΕ: Νταλίν, Λάρσον (75` Βίντχαϊμ), Μπρόρσον, Νίλσεν, Λεβίτσκι, Μπασιρού, Ίνοσεντ (79` Γκαλ), Κρίστιανσεν, Ρικς, Ρόσενμπεργκ, Στράντμπεργκ (71` Άντονσον).