Αντσελότι: «Δεν ανησυχώ για τον τελικό του Champions League, είμαστε εκεί που άλλες ομάδες στόχευαν»

Ο Κάρλο Αντσελότι ερωτηθείς σχετικά με τον τελικό του Champions League δήλωσε ότι δεν ανησυχεί, αλλά το απολαμβάνει, ενώ υπογράμμισε ότι είναι υπέρ της ομάδας του ότι η Λίβερπουλ έχει αυτή την περίοδο να κυνηγήσει και το πρωτάθλημα στην Αγγλία

Αντσελότι: «Δεν ανησυχώ για τον τελικό του Champions League, είμαστε εκεί που άλλες ομάδες στόχευαν»

Έχοντας την εμπειρία της κατάκτησης τριών Champions League (δύο με την Μίλαν και ενός με την Ρεάλ Μαδρίτης) ο Κάρλο Αντσελότι δεν αγχώνεται ενόψει ενός, ενδεχόμενου, δικού του 4ου και ενός 14ου των «μερένγκες»!

Το δήλωσε, τουλάχιστον, ότι δεν ανησυχεί για τον τελικό της 28ης Μαϊου στο Παρίσι, ερωτηθείς σχετικά σημειώνοντας θέλει να απολαύσει το παιχνίδι, ενώ σημείωσε ενώ υπογράμμισε ότι είναι υπέρ της ομάδας του το ότι η Λίβερπουλ κυνηγά και το πρωτάθλημα στην Αγγλία.

Ο Καρλέτο αφού δεν θέλησε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα περί προφορικής συμφωνίας του Κιλιάν Εμπαπέ με τους Καστιγιάνους μίλησε για τον τελικό του «Σταντ ντε Φρανς».

«Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τον τελικό του Champions League. Είναι φυσιολογικό να είσαι νευρικός όταν πρόκειται να αντιμετωπίσεις μια δυνατή ομάδα όπως η Λίβερπουλ, αλλά είμαστε χαρούμενοι. Δεν ανησυχώ, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στο μέρος όπου πολλοί άλλοι θα ήθελαν Είναι το καλύτερο παιχνίδι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και πρέπει να το απολαύσουμε.

Η Λίβερπουλ είχε περισσότερες δυσκολίες από εμάς τον τελευταίο καιρό, παίζει πολύ σημαντικά παιχνίδια για να προσπαθήσει να κερδίσει την Premier League, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό θα την επηρεάσει. Στο τέλος, ωστόσο, και οι δύο ομάδες θα ζήσουν την ίδια στιγμή. Έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα, αυτοί το Κύπελλο Αγγλίας. Είχαμε και οι δύο χαρά

Είμαστε ενθουσιασμένοι με τον τελικό του Champions League. Όλοι σκεφτόμαστε το ίδιο πράγμα: να κερδίσουμε τον 14ο. Δεν μας επηρεάζουν τα όσα γράφονται για τις μεταγραφές. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή. Το κίνητρο και ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος».