Τσέφεριν: «Προβλέπω αγγλικό τελικό στο Παρίσι στο Champions League»

Η πρόβλεψη του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, για τον φετινό τελικό του Champions League, αλλά και η εξήγησή του για τον αποκλεισμό των Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Τσέφεριν: «Προβλέπω αγγλικό τελικό στο Παρίσι στο Champions League»

Την άποψή του ότι Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι θα συνθέσουν το ζευγάρι του φετινού τελικού του Champions League στις 28 Μαΐου στο «Σταντ ντε Φρανς» του Παρισιού εξέφρασε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Σε συνέντευξή του ιστοσελίδα της Κροατίας «Sportske.net», ο ισχυρός άντρας της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας μίλησε παράλληλα και για τους αποκλεισμούς των Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενώ χαρακτήρισε τον πρώτο ημιτελικό της Σίτι με τη Ρεάλ (4-3) ως την καλύτερη διαφήμιση του ευρωπαϊκού θεσμού.

«Σκεφτόμουν ότι η Σίτι θα κατακτήσει το τρόπαιο, αλλά η Λίβερπουλ είναι εξαιρετικά δυνατή και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να υποτιμηθεί γιατί έχει επτά ζωές. Ο Μπενζεμά βελτιώνεται χρόνο με τον χρόνο και ο Μόντριτς στα 36 του είναι φανταστικός. Σε κάθε περίπτωση, όμως, προβλέπω αγγλικό τελικό στο «Σταντ ντε Φρανς», ενώ πρέπει να πω ότι το παιχνίδι μεταξύ Σίτι και Ρεάλ (4-3) ήταν η καλύτερη διαφήμιση για το Champions League», σημείωσε σχετικά.

Επιπρόσθετα, υπογράμμισε: «Η Ligue 1, όπως και η Bundesliga, δεν είναι αρκετά ισχυρά πρωταθλήματα. Μόνο δύο σύλλογοι κυριαρχούν. Η έλλειψη ανταγωνισμού δεν έχει ωφελήσει ούτε την Παρί Σεν Ζερμέν».