Παρέχο για Νάγκελσμαν: «Όταν φτύνεις προς τα πάνω, συνήθως πέφτει πάνω σου»

Ο Ντάνι Παρέχο της Βιγιαρεάλ υποστήριξε πως ο τεχνικός της Μπάγερν, Γιούλιαν Νάγκελσμαν «έδειξε έλλειψη σεβασμού» απέναντι στην Ισπανική ομάδα πριν από την μεταξύ τους μάχη για τα προημιτελικά του Champions League. 

Παρέχο για Νάγκελσμαν: «Όταν φτύνεις προς τα πάνω, συνήθως πέφτει πάνω σου»

Η Βιγιαρεάλ έκανε την μεγάλη έκπληξη αποκλείοντας την Μπάγερν με συνολικό σκορ 2-1 έπειτα από το τέρμα του Τσικουέζε στο φινάλε του επαναηπτικού στο «Allianz Arena».

Μιλώντας στην Ισπανική «As», ο μέσος του «κίτρινου υποβρυχίου» Ντάνι Παρέχο ανέφερε:

«Μετά την κλήρωση και την είδηση ότι θα αγωνιστεί με την Βιγιαρεάλ, ο προπονητής της Μπάγερν, τον οποίο δεν γνωρίζω, θεωρώ ότι έδειξε έλλειψη σεβασμού στην ομάδα μας και στο ίδιο το ποδόσφαιρο καθώς είπε πως θέλει να εξασφαλίσει την πρόκριση από το πρώτο παιγνίδι. Όταν φτύνεις προς τα πάνω, συνήθως πέφτει πάνω σου.

Στο τέλος της ημέρας, στο ποδόσφαιρο και στην ζωή είναι αλήθεια. Αυτοί είναι η Μπάγερν και εμείς η Βιγιαρεάλ. Ήταν φαβορί αλλά έπρεπε να το αποδείξουν και στο γήπεδο.

Το συζητήσαμε στα αποδυτήρια και ήταν μια μικρή ένδειξη ασέβειας απέναντι στο κλαμπ και σε εμάς τους παίκτες. Στα δύο ματς ήμασταν καλύτεροι από την Μπάγερν».

Ο Νάγκελσμαν είπε συγκεκριμένα μετά την κλήρωση:
«Έχουν μια ομάδα και έναν προπονητή με μεγάλη εμπειρία και ένα καθαρό πλάνο. Ο στόχος μας είναι να περάσουμε αλλά πρέπει να παίξουμε και να κερδίσουμε τα παιγνίδια πρώτα».

Η Βιγιαρεάλ περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στα ημιτελικά ο οποίος θα προκύψει από το ζευγάρι της Λίβερπουλ με την Μπενφίκα (3-1 ο πρώτος αγώνας).