Αντσελότι: Επιστρέφει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Τσέλσι

Ο Κάρλο Αντσελότι θα επιστρέψει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης για το εκτός έδρας ματς του Champions League με την Τσέλσι καθώς «βγήκε» αρνητικός στα τεστ για τον κορωνοϊό.

Αντσελότι: Επιστρέφει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Τσέλσι

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι για τα προημιτελικά του Champions League έχοντας στον πάγκο της ξανά τον Κάρλο Αντσελότι.

Ο 62χρονος τεχνικός είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό την περασμένη Τετάρτη, με αποτέλεσμα να χάσει το ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Θέλτα το Σάββατο.

Στις τάξεις των «μερένχες» υπήρχε ανησυχία για το εάν ο Ιταλός προπονητής θα βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας μια και δεν είχε ταξιδέψει με την ομάδα στο Λονδίνο.

Εντούτοις, η ομάδα με μια σύντομη ανακοίνωση έκανε γνωστό πως ο Αντσελότι θα ενταχθεί στην αποστολή της ομάδας και θα είναι κανονικά στον πάγκο στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Η ανακοίνωση της Ρεάλ:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο προπονητής μας, Κάρλο Αντσελότι παρουσίασε αρνητικό τέστ ανίχνευσης του COVID-19 και ως εκ τούτου θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας».