Λεονάρντο για Ποτσετίνο: «Παραμένει στην Παρί αυτή τη σεζόν, δεν είναι ώρα να σκεφτούμε το μέλλον»

Ο τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο έκανε αναφορά στον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μετά τον αποκλεισμό από την Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League.

Λεονάρντο για Ποτσετίνο: «Παραμένει στην Παρί αυτή τη σεζόν, δεν είναι ώρα να σκεφτούμε το μέλλον»

Βαρύ το κλίμα στην Παρί Σεν Ζερμέν μετά τον αποκλεισμό από την Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγο Μπερναμπέου για το Champions League και ενώ κρατούσε ουσιαστικά την πρόκριση στα χέρια της.

Ο τεχνικός διευθυντής των Παριζιάνων, Λεονάρντο αναφέρθηκε στο μέλλον του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, το οποίο όπως εκτός απροόπτου θα είναι μακριά από το «Παρκ Ντε Πρενς».

«Ο Ποτσετίνο παραμένει μέλος του πρότζεκτ για αυτή τη σεζόν, δεν είναι ώρα να σκεφτούμε για αυτό το θέμα», είπε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος άσος και νυν στέλεχος της Παρί.

Προσθέτοντας τόνισε: «Δεν πρέπει να τα πετάξουμε όλα στον κάδο. Δεν πρέπει να ξεκινάμε από την αρχή έπειτα από κάθε ήττα. Ο στόχος είναι να κερδίσουμε το Champions League και τα πηγαίναμε περίφημα μέχρι το ημίχρονο. Πρέπει να κοιτάξουμε πως θα βελτιώσουμε αυτή την ομάδα και να διατηρήσουμε υψηλό το ηθικό για τερματίσουμε στην κορυφή της Ligue 1. Το πρώτο γκολ άλλαξε το παιχνίδι. Για μια ώρα ήμασταν καλύτεροι από τη Ρεάλ. Η ατμόσφαιρα μετά από αυτό άλλαξε στο στάδιο».