Τσεφέριν: «Λάθος της UEFA με την κλήρωση»

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν αισθάνθηκε την ανάγκη να απολογηθεί για το λάθος που έγινε με την κλήρωση του Champions League.

Τσεφέριν: «Λάθος της UEFA με την κλήρωση»

Σε φιάσκο είχε εξελιχθεί η κλήρωση του Champions League, αφού ένα λάθος που έγινε κατά τη διάρκεια της είχε ως αποτέλεσμα να επαναληφθεί. Για το γεγονός πήρε θέση ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν.

Ο ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας θέλησε να απολογηθεί για το γεγονός πως η κλήρωση έγινε δύο φορές εξαιτίας του λάθους με τα μπαλάκια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Κάτι δεν πήγαινε καλά με το λογισμικό. Η UEFA επικοινώνησε με τον πάροχο λογισμικού της και αποφασίστηκε ότι η κλήρωση έπρεπε να επαναληφθεί γιατί δεν ήταν γνωστό πότε ακριβώς είχε συμβεί το σφάλμα», ανέφερε αρχικά ο Αλεξάντερ Τσεφέριν.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ομοσπονδίας τόνισε: «Η απόφασή μας ήταν να είμαστε διαφανείς. Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για συνέπειες, αλλά είναι λάθος της UEFA. Είμαστε εξαρτημένοι από την τεχνολογία και ίσως θα έπρεπε να είμαστε λιγότερο. Λυπούμαστε για το λάθος. Είναι αστοχίες που συμβαίνουν. Δεν είναι ανθρώπινες, αλλά τεχνολογικές αποτυχίες».