Τσάβι: «Έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία να γράψουμε ιστορία»

Ο Τσάβι πιστεύει ότι η Μπαρτσελόνα μπορεί να νικήσει για πρώτη φορά την Μπάγερν στο Μόναχο και να προκριθεί στη φάση των «16» του Champions League.

Τσάβι: «Έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία να γράψουμε ιστορία»

Τη νίκη ψάχνει η Μπαρτσελόνα στο Μόναχο κόντρα στη Μπάγερν το βράδυ της Τετάρτης (8/12, 22:00) για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι Καταλανοί βρίσκονται στη δεύτερη θέση του 5ου Ομίλου αλλά θέλουν το διπλό στη Βαυαρία για να «κλειδώσουν» θέση στην φάση των «16».

Ο Τσάβι, από την πλευρά του, τόνισε ότι η ομάδα του έχει δύσκολο έργο, ωστόσο έχει τα φόντα να γράψει ιστορία και να κερδίσει για πρώτη φορά στο Μόναχο.

«Έχουμε απέναντί μας έναν από τους χειρότερους αντιπάλους που θα μπορούσαμε να συναντήσουμε, μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Αλλά νιώθω ανυπομονησία για να ξεκινήσει το ματς. Αν νικήσουμε θα προκριθούμε. Εξαρτάται από εμάς.

Θα δώσουμε τα πάντα κι όποιος επιμένει στη δουλειά του, ποτέ δεν περιμένει να… καταστραφεί. Θα δούμε μετά τον αγώνα, αν θα πρόκειται γι θαύμα ή όχι. Εγώ δεν το αντιμετωπίζω ως θαύμα.

Σε έναν αγώνα, η Μπαρτσελόνα, μπορεί να νικήσει τους πάντες. Αν νικήσουμε θα είναι η πρώτη νίκη της Μπαρτσελόνα, εδώ στο Μόναχο. Έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία να γράψουμε ιστορία».