Μπάγερν: Με νεαρούς και πολλές αλλαγές κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές θα παραταχθεί την Τετάρτη (8/12, 22:00) η Μπάγερν Μονάχου, στον αγώνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα για το Champions League.

Μπάγερν: Με νεαρούς και πολλές αλλαγές κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Με πολλές αλλαγές στο βασικό της σχήμα θα αγωνιστεί η Μπάγερν Μονάχου στον αγώνα της Τετάρτης (8/12, 22:00) κόντρα στην Μπαρτσελόνα για την έκτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ένα ματς που δεν έχει βαθμολογική σημασία για τους Βαυαρούς, μιας και έχουν «κλειδώσει» τόσο την πρωτιά όσο και την πρόκριση στους «16», αλλά είναι «τελικός» για τους «μπλαουγκράνα», που θέλουν τη νίκη για να μην αποκλειστούν από την συνέχεια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα απουσιών, καθώς δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Σάμπιτζερ, Σαρ και Στάνισιτς, όπως επίσης και οι Κίμιχ, Κιζάνς που είναι σε καραντίνα.

Για το αυριανό ματς αμφίβολη ήταν και η συμμετοχή των Τσούπο-Μότινγκ, Γκορέτσκα και Γκνάμπρι, αλλά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, τόνισε πως δεν υπολογίζει ούτε αυτούς για το ματς με την Μπάρτσα προκειμένου να τους προφυλάξει.

«Είμαι χαρούμενος που δεν έχουμε την πίεση να προκριθούμε, γιατί αυτός ήταν ο πρώτος στόχος. Έχουμε έναν στόχο, να ολοκληρώσουμε άψογα τη φάση των ομίλων. Θα είναι καλό να προχωρήσουμε με έξι νίκες», δήλωσε ο τεχνικός της Μπάγερν, ο οποίος, πάντως, αναμένεται να χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα τον Πολωνό επιθετικό, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.