Κλοπ: Δεν θέλω να ενοχλώ, αφού δεν αρέσουν στον Σιμεόνε οι χειραψίες...

Ο Γιούργκεν Κλοπ μετά τη νίκη της Λίβερπουλ επί της Ατλέτικο Μαδρίτης ερωτηθείς για το ότι δεν είχε χειραψία πριν και μετά το ματς με τον Ντιέγκο Σιμεόνε, παρέπεμψε στην πρόσφατη δήλωση του Αργεντινού ότι δεν του αρέσουν, λέγοντας ότι δεν θέλει να ενοχλεί...

Κλοπ: Δεν θέλω να ενοχλώ, αφού δεν αρέσουν στον Σιμεόνε οι χειραψίες...

Στα ...χέρια κοίταγαν όλοι τους Γιούργκεν Κλοπ και Ντιέγκο Σιμεόνε, πριν και μετά το τέλος της αναμέτρησης της Τετάρτης (03/11), Λίβερπουλ - Ατλέτικο Μαδρίτης (2-0), θεατές και δημοσιογράφοι, μετά τα όσα έγιναν στο πρώτο ματς στο «Μετροπολιτάνο», όταν ο Αργεντινός (μετά την ήττα της Ατλέτικο με 3-2) έφυγε... τρέχοντας αφήνοντας σύξυλο και με το χέρι απλωμένο, τον Γερμανό) αλλά και τη δήλωση του «Τσόλο», παραμονή της αναμέτρησης του «Άνφιλντ», ότι δεν του αρέσουν οι χειραψίες.

Αυτή τη φορά οι δύο προπονητές, που έχουν ανοικτή κόντρα από την προπέρσινη σεζόν (όταν ο Κλοπ καταφερόταν εναντίον του αμυντικογενή τρόπου, που παίζει η Ατλέτικο Μαδρίτης μετά τον αποκλεισμό των «ρεντς» στη φάση των «16») δεν έκαναν χειραψία ούτε για τα μάτια του κόσμου πριν και μετά το ματς σπάζοντας το (άτυπο) «πρωτόκολλο» των προπονητών, όχι μόνο στο Champions League, αλλά γενικότερα.

Ερωτηθείς ο Κλοπ σχετικά για το ότι αυτή τη φορά δεν έκανε κίνηση προς τον ομόλογο του των «κολτσονέρος» τα έριξε στον Σιμεόνε και τις πρόσφατες δηλώσεις του

«Δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα, στον Ντιέγκο δεν αρέσουν αυτά τα πράγματα. Και εγώ δεν είμαι ο μεγαλύτερος φαν της χειραψίας και δεν θέλω να ενοχλώ τους ανθρώπους με τις χειραψίες μου, γι' αυτό και δεν πήγα μετά τον αγώνα. Αυτό δεν αλλάζει τον σεβασμό μου γι' αυτόν και για τη δουλειά που κάνει».