Σιμεόνε: «Δεν μου αρέσει το ψέμα, δεν είναι ιπποτισμός οι χειραψίες προπονητών»

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε ενόψει της αναμέτρησης της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Λίβερπουλ, στο «Άνφιλντ» (03/11, 22.00) ερωτήθηκε για την άρνηση της χειραψίας με τον Γιούργκεν Κλοπ προ 15ημέρου, δηλώνοντας ότι δεν συμμερίζεται πως είναι ένδειξη ιπποτισμού, λέγοντας ότι δεν του αρέσει το ψέμα, αλλά κι ότι ο ομόλογος του στηλίτευσε το πως παίζει η Ισπανική ομάδα...

Σιμεόνε: «Δεν μου αρέσει το ψέμα, δεν είναι ιπποτισμός οι χειραψίες προπονητών»

Όποιος περίμενε ότι ο Ντιέγκο Σιμεόνε θα εμφανιζόταν ...μετανιωμένος, για το ότι δεν έδωσε το χέρι του στον Γιούργκεν Κλοπ, μετά το, περιπετειώδες, ματς της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του τρέχοντος Champions League, που έληξε με «κόκκινη» νίκη 3-2, μάλλον δεν γνωρίζει καλά το χαρακτήρα του Αργεντινού τεχνικού των «κολτσονέρος».

Ο οποίος όχι μόνο εμφανίστηκε αμετανόητος, αλλά προέβαλλε και με μια δική του, αθλητική, ηθική παραμονή της νέας αναμέτρησης των δύο ομάδων, στο «Άνφιλντ» (03/11, 22.00), αυτήν τη φορά.

Όπως τόνισε - ερωτηθείς για το συγκεκριμένο περιστατικό που το έβαλε στα πόδια μπαίνοντας στα ...έγκατα του «Μετροπολιτάνο» κι αφήνονοντας τον Κλοπ ...σύξυλο με το χέρι απλωμένο - δεν του αρέσουν οι χειραψίες μεταξύ προπονητών, μετά τα ματς, χαρακτηρίζοντας τες, ούτε λίγο, ούτε πολύ, ψεύτικες.

«Δεν μου αρέσουν οι χαιρετισμοί στο τέλος του ματς, υπάρχουν διαφορετικά συναισθήματα από τις δύο πλευρές. Οι χειραψίες στο τέλος των αγώνων θεωρούνται ιπποτισμός στην Αγγλία, αλλά δεν το συμμερίζομαι και πράττω όπως νιώθω. Δεν μου αρέσει το ψέμα...» δήλωσε, συγκεκριμένα, ο «Τσόλο».

Ο οποίος έδειξε ότι με την σειρά του έχει κι εκείνος ...«ράμματα για τη γούνα» του Κλοπ απ' όταν η Ατλέτικο απέκλεισε τη Λίβερπουλ μέσα στο «Άνφιλντ» την σεζόν 2019-20 και ο Γερμανός σχολιάζε αρνητικά τον αμυντικογενή τρόπο παιχνιδιού των Μαδριλένων.

"Εκτιμώ πόσο καλός προπονητής είναι ο Κλοπ, αλλά δεν σχολιάζω συνήθως τον τρόπο που παίζουν οι αντίπαλες ομάδες. Υπάρχουν κανόνες και πρέπει να τους σεβόμαστε».

Προφανώς «το τσεκούρι του πολέμου» μεταξύ τους δεν έχει θαφτεί και η... «σαπουνόπερα» θα έχει κι άλλα «επεισόδια»