Champions League: Πέρασε απ' την Πόλη η Ντόρτμουντ - Ζει το όνειρο της η Σερίφ (highlights)

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ επικράτησε 2-1 της Μπεσίκτας στην Τουρκία και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο 3ο γκρουπ του Champions League. Πρώτη νίκη στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για την «σταχτοπούτα», Σερίφ Τίρασπολ των Αθανασιάδη και Κολοβού που νίκησε 2-0 τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στη Μολδαβία. 

Champions League: Πέρασε απ' την Πόλη η Ντόρτμουντ - Ζει το όνειρο της η Σερίφ (highlights)

Παρότι τα βρήκε... σκούρα στο πρώτο 20λεπτο, η Ντόρτμουντ έκαμψε την αντίσταση της Μπεσίκτας (1-2) στην Κωνσταντινούπολη και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στον 3ο όμιλο του UEFA Champions League.

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Μπέλιγχαμ που σκόραρε (20') και έδωσε έτοιμο γκολ στον Έρικ Χάαλαντ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45+3'). Μάλιστα, ο Άγγλος μεσοεπιθετικός έγινε ο νεότερος παίκτης που βρίσκει δίχτυα σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια της διοργάνωσης (είχε σημειώσει τέρμα και στα προημιτελικά της περσινής σεζόν με αντίπαλο την Μάντσεστερ Σίτι). Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μοντέρο.

Η «σταχτοπούτα» του θεσμού, Σερίφ Τίρασπολ ζει το όνειρο της! Η ομάδα των δύο Ελλήνων, Αθανασιάδη και Κολοβού (τραυματίστηκε και αποχώρησε στο ημίχρονο) πέτυχε την πρώτη της νίκη, στην παρθενική της συμμετοχή σε φάση ομίλων Champions League, κερδίζοντας 2-0 τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Ο Τραορέ ύστερα από ασίστ του Κριστιάνο σημείωσε το ιστορικό γκολ (16') για τους γηπεδούχους ενώ ο Γιανσανέ με κεφαλιά έκανε το 2-0 στο 62ο λεπτό. Ικανή να το παλέψει λοιπόν η ομάδα από τη Μολδαβία που μετέχει στο 4ο γκρουπ με Ρεάλ Μαδρίτης και Ίντερ.