Κούμαν: «Τι να κάνω; Αυτούς έχω, αλλά σε 2-3 χρόνια θα είναι όλοι τους πολύ καλοί»

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν μετά την ήττα από την Μπάγερν, ρωτήθηκε για το σύστημα που παρέταξε και εκείνος απάντησε πως αυτούς τους παίκτες έχει και δεν μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό.

Κούμαν: «Τι να κάνω; Αυτούς έχω, αλλά σε 2-3 χρόνια θα είναι όλοι τους πολύ καλοί»

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Ρόναλντ Κούμαν που ακολούθησαν του τέλους τους αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν.

Ο Ολλανδός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου παραδέχθηκε ότι δεν είχε άλλη δυνατότητα να παρατάξει με άλλο σύστημα την ομάδα του, αφού όπως είπε «αυτούς έχω, τί να κάνω;».

Champions League: Νίκες για Τσέλσι, Μπάγερν και Γιουβέντους (highlights)

O Ολλανδός τεχνικός της ομάδας της Βαρκελώνης, ανέφερε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, με αντίπαλο την Μπάγερν όπου οι καταλανοί γνώρισαν την ήττα με 3-0:

«Τι να κάνω με το σύστημα; Είχαμε τρεις επιθετικούς διαθέσιμους. Φυσικά και θα θέλαμε να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί. Aλλά αυτούς έχω, αυτούς χρησιμοποιώ. Έχουμε παιδιά που είναι 18-20 ετών και έχουν τεράστιο ταλέντο, αλλά έχουν λιγότερο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με άλλους.

Δεν θέλω να πω τίποτα για τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα στο ματς κόντρα στην Μπάγερν. Αυτή είναι η ομάδα μας και στηριζόμαστε σε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές. Σε δύο τρία χρόνια όμως θα είναι πολύ καλοί όλοι τους».