Ολυμπιακός: Το σχέδιο για την ενδεκάδα με τη Λουντογκόρετς

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε τις τελευταίες του δοκιμές πριν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς για τον γ' προκριματικό του Champions League.

Ολυμπιακός: Το σχέδιο για την ενδεκάδα με τη Λουντογκόρετς

Το πρωί της Δευτέρας ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Χένρι Ονιεκούρου και το μεσημέρι έμαθε ποιος θα είναι ο αντίπαλος τους στα play off του Champions League εφόσον περάσει τη Λουντογκόρετς. Η ομάδα του Πειραιά θα βρει απέναντι της ή τη Μάλμε ή τη Ρέιντζερς.

Το εμπόδιο είναι μεγάλο, αλλά για να φτάσουμε ως εκεί θα πρέπει να προκριθεί εις βάρος της πρωταθλήτριας Βουλγαρίας. Μία ομάδα που έχει εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις και σίγουρα δεν είναι Νέφτσι. Δεν είναι όμως και κανένα θηρίο ικανό να του κάνει τη ζημιά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στα παιχνίδια με τη Νέφτσι έζησε τον απόλυτο εφιάλτη. Ίσως να πίστευε κι εκείνος κάποια στιγμή ότι κάποιος του κάνει πλάκα, αλλά έστω και με όλα αυτά κατάφερε και προκρίθηκε. Τώρα τα πράγματα είναι καλύτερα, όχι ρόδινα, αλλά δεν έχουν και σχέση με αυτό που συνέβαινε πριν μία εβδομάδα.

Όλοι οι παίκτες, πλην του Μπουχαλάκη, είναι στη διάθεση του. Ο Πορτογάλος προπονητής στην τελευταία προπόνηση με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αγώνα με τη Λουντογκόρετς έκανε μία δοκιμή της ενδεκάδας που έχει στο μυαλό του. Αν και στη διάθεση του έχει τον Βατσλίκ θα εμπιστευτεί και σε αυτό το ματς τον Τζολάκη. Έδειξε σχήμα με τριάδα στην άμυνα, δηλαδή Σεμέδο, Σισέ και Μπα.

Στα άκρα δοκίμασε τον Ρέαμπτσιουκ με τον Λαλά έχοντας χαφ τον Κούντε με τον Καμαρά. Όσον αφορά στην επίθεση Βαλμπουενά και Μασούρας είναι οι παίκτες που έχουν καπαρωμένες τις δύο θέσεις, ενώ στην κορυφή η δοκιμή είχε Χασάν, χωρίς βέβαια να θεωρούμε δεδομένο πως θα μείνει στον πάγκο ο Ελ Αραμπί.