Ας έχει έστω στη ρεβάνς της Βουλγαρίας τον Ονιεκούρου

Η Λουντογκόρετς είναι αποφασισμένη να μπει φέτος στους ομίλους του Champions League και ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερα «όπλα» στη φαρέτρα του, γιατί όλοι θα χρειαστούν. Ακόμα και τον Χένρι Ονιεκούρου, έστω στη ρεβάνς της Βουλγαρίας.

Ας έχει έστω στη ρεβάνς της Βουλγαρίας τον Ονιεκούρου

Ο Ολυμπιακός πέρασε με συνολικό σκορ 2-0 την Νέφτσι Μπακού. Στο αρχικό άκουσμα της κλήρωσης θα περίμενε κανείς ότι οι Πειραιώτες θα έκαναν... παρέλαση κόντρα στους Αζέρους.

Λίγο όμως τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής πριν από το πρώτο ματς, λίγο οι πολλές απουσίες στο Αζερμπαϊτζάν, είχαν ως αποτέλεσμα να περάσει με δύο νίκες με το ισχνό 1-0 σε Καραϊσκάκη και Μπακού.

Την Τρίτη (3/8, 22.00) θα συναντήσει μία ομάδα που είναι μίνιμουμ ένα σκαλί πιο πάνω από την Νέφτσι. Η Λουντογκόρετς με τις μεταγραφικές κινήσεις που έκανε νωρίς-νωρίς θέλησε να στείλει το μήνυμα στους οπαδούς της, ότι θέλει να επιστρέψει στους ομίλους του Champions League μετά από μία πενταετία.

Οι άνθρωποί της λένε ότι δεν φοβούνται τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» από την πλευρά τους περιμένουν ποιοι από αυτούς που δεν ταξίδεψαν στο Μπακού, θα είναι ετοιμοπόλεμοι για το πρώτο ματς στο Φάληρο. Θα το μάθουμε λογικά την Δευτέρα (2/8).

Ο δε Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο από το να εύχεται να έχει όσο το δυνατόν περισσότερα «όπλα» στη φαρέτρα του, γιατί όλοι θα χρειαστούν. Ακόμα και ο Χένρι Ονιεκούρου που αναμένεται στη χώρα μας για να δηλωθεί στη λίστα την Δευτέρα (2/8).

Ο Νιγηριανός θα είναι υπερπολύτιμος στον επαναληπτικό της Βουλγαρίας, ασχέτως αν θα έχει προλάβει να κάνει το πολύ έξι μέρες προπονήσεις.

Σε τέτοια ματς που είναι «ο θάνατός σου, η ζωή μου», όλοι χρειάζονται! Και ειδικά ο βασικός σου εξτρέμ, μολονότι δεν θα είναι απολύτως έτοιμος. Ο Ονιεκούρου έχει κάνει προετοιμασία με την Μονακό και λογικά από πλευράς φυσικής κατάστασης δεν θα έχει ιδιαίτερα προβλήματα. Χρόνο προσαρμογής θα θέλει για να μάθει το παιχνίδι των συμπαικτών του.

Αυτό που έχει σημασία είναι να μην πάει αποδεκατισμένος ο Ολυμπιακός στο ματς της Τρίτης (3/8), όπως πήγε στο Αζερμπαϊτζάν. Μακάρι να γυρίσει το μεγαλύτερο ποσοστό των απόντων του Μπακού, γιατί η Λουντογκόρετς όχι μόνο διψάει, όχι μόνο αναβάλλει ματς για να είναι φρέσκια στα ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά έχει πεισμώσει που απέχει τα τελευταία χρόνια από τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.