Τέτοια εποχή μετράει η ουσία, μεγάλο κέρδος ο Μάρκοβιτς

Ο Ολυμπιακός δεν εντυπωσίασε με την εικόνα του κόντρα στη Νέφτσι, αλλά και πάλι πήρε τη νίκη και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Σπουδαία εμφάνιση από τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς.

Τέτοια εποχή μετράει η ουσία, μεγάλο κέρδος ο Μάρκοβιτς

Το 1-0 με το οποίο νίκησε ο Ολυμπιακός δεν του εξασφαλίζει την πρόκριση, ούτε μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς όπως ήθελε να κάνει. Από την άλλη, όμως, μπορεί να του προκαλέσει ανησυχία για το ματς που θα γίνει σε μία εβδομάδα στο Μπακού; Υπό νορμάλ συνθήκες, όχι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί ούτε να φοβάται ούτε να ανησυχεί.

Οι Αζέροι ναι μεν είχαν φάσεις, ναι μεν δημιούργησαν καταστάσεις, αλλά από την άλλη δεν είναι η ομάδα που θα βάλει στον Ολυμπιακό δύσκολα. Και είναι αλήθεια ότι τέτοια εποχή δεν περιμέναμε να δούμε κάτι διαφορετικό για τους Πειραιώτες. Είχαμε πάρει τη γεύση και το μήνυμα στο φιλικό με τον Άρη. Ο Ολυμπιακός και σε εκείνη την αναμέτρηση έδειξε να έχει θέματα στην ανάπτυξη και στη σωστή αμυντική λειτουργία. Είχε σταθεί τυχερός με τα δοκάρια να τον σώζουν, ενώ τώρα ήταν η αστοχία των Αζέρων και ο Τζολάκης.

Για τον Ολυμπιακό αυτή την εποχή μετράει η πρόκριση. Το ζητούμενο είναι να περάσει τη Νέφτσι και το πρώτο βήμα έγινε απέναντι σε μία ομάδα που πάλεψε και είναι αλήθεια ότι τον προβλημάτισε. Επίσης το σημαντικό είναι στον Πειραιά να δουν ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα της ομάδας, που πονάει και τι ανάγκες έχει.

Το να "χρυσώνουν" ορισμένοι το χάπι μετά από ένα φιλικό με τον Άρη δεν ευνοεί σε κάτι το κλαμπ, το οποίο στα μέσα του καλοκαιριού κάνει προσπάθεια για την ενίσχυση του. Τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στους Πειραιώτες ανέδειξαν ξανά τις ανάγκες για μεταγραφές. Ένας εξτρέμ που θα μπορεί να δημιουργήσει, ένας "Βαλμπουενά" πιο νέος που θα αλλάξει τον Ολυμπιακό. Ένας δεξιός μπακ που θα δώσει άλλη ώθηση στην πτέρυγα και φυσικά αριστερός μπακ, διότι ο Ρέαμπτσιουκ έχει μείνει μόνος του. Ένεση ενίσχυσης θα χρειαστεί και στα η ομάδα του Πειραιά, όμως, τα παραπάνω είναι τα βασικά.

Πάντως από το βράδυ με τη Νέφτσι ο Ολυμπιακός έχει ένα μεγάλο κέρδος. Αυτό δεν είναι άλλο από τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, ο οποίος από την προετοιμασία έχει δείξει ότι φέτος θα είναι αλλιώς και πως ο δανεισμός στην Παρτιζάν τον βοήθησε. Ο νεαρός Σέρβος έκανε σπουδαία δουλειά και έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Ακόμη κι όταν μπήκε στα χαφ βοήθησε να πάρει μέτρα στο γήπεδο ο Ολυμπιακός.