Ολυμπιακός-Νέφτσι 1-0: Μασούρας: «Θα βελτιωνόμαστε» (vid)

Ο Γιώργος Μασούρας στις δηλώσεις του μετά το ματς του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι τόνισε πως η ομάδα του Πειραιά θα γίνει όλο και καλύτερη.

Ολυμπιακός-Νέφτσι 1-0: Μασούρας: «Θα βελτιωνόμαστε» (vid)

Δεν εντυπωσίασε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τη Νέφτσι, αλλά κατάφερε και πήρε τη νίκη κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Ο Γιώργος Μασούρας στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως η ομάδα του Πειραιά θα βελτιώνεται συνεχώς από εδώ και στο εξής.

Αναλυτικά ο Γιώργος Μασούρας μίλησε:

Για τη νίκη: Το σημαντικό είναι να πάρεις τη νίκη στο τέλος. Ηταν πολλές οι δυσκολίες και θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ήταν αξεπέραστες. Για αυτή την ομάδα δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο. Οταν είμαστε μία γροθιά, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα όσες απουσίες και να έχουμε. Είναι κάποιες στιγμές που δεν σκέφτεσαι το προσωπικό σου όφελος.

Για το ότι έπαιξε μέχρι και φορ: Μπορεί να παίξεις και σε θέση που δεν έχεις ξαναπαίξει. Πρέπει να ακολουθήσεις το πλάνο. Είχαν υπερφορτώσει οι αντίπαλοι τον άξονα και έπρεπε να καλύψουμε εκεί τις γραμμές.

Για τις δυσκολίες: Όταν έχεις τόσες δυσκολίες και συνεχίζεις στο ίδιο μοτίβο που έχεις ακολουθήσει τα τελευταία χρόνια, είναι ενθαρρυντικό με τόσες αλλαγές και νέα παιδιά, το ότι ανταποκριθήκαμε σωστά τακτικά. Είχαμε κάποια προβλήματα, θα τα δούμε και θα είμαστε πιο καλοί στο δεύτερο παιχνίδι. Φυσιολογικά θα βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι.