Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι: Οι ενδεκάδες του μεγάλου τελικού!

Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες των Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι οι οποίες το βράδυ του Σαββάτου (22.00) διεκδικούν το τρόπαιο του Champions League στο «Ντραγκάο» του Οπόρτο! 

Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι: Οι ενδεκάδες του μεγάλου τελικού!

Kαι τώρα οι δυο τους! Στο «Ντραγκάο» του Οπόρτο η Μάντσεστερ Σίτι και η Τσέλσι διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό (29/5, 22:00) με φόντο την κατάκτηση του φετινού Champions League. Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες των δύο «μονομάχων».

Ο έμπειρος Πεπ Γκουαρντιόλα που θέλει να ξαναφτάσει στην κορυφή της Ευρώπης μετά από δέκα χρόνια, επέλεξε να αφήσει στον πάγκο τους βασικούς, ανασταλτικούς του μέσους, Φερναντίνιο και Ρόδρι βάζοντας τον Γκουντογκάν στη θέση «6» και τους εξής έντεκα για τη σέντρα του τελικού: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Ντίας, Ζιτσένκο, Γκουντογκάν, Μπερνάντο Σίλβα, Φόντεν, Ντε Μπρόινε, Μαχρέζ, Στέρλινγκ.

Στον αντίποδα, ο Τόμας Τούχελ που για 2η διαδοχική φορά φτάνει στο τέλος της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ασπάζεται ξανά το αγαπημένο του 3-4-3 και τους: Μεντί, Τ. Σίλβα, Ρούντιγκερ, Αθπιλικουέτα, Τσίλγουελ, Τζέιμς, Καντέ, Ζορζίνιο, Χάβερτζ, Μάουντ, Βέρνερ.

Διαιτητής της σπουδαίας αναμέτρησης ο Ισπανός, Ματέο Λαόθ (πρώτη φορά σφυρίζει σε τελικό Champions League).