Τούχελ: «Έχουμε βρει ποιοι θα εκτελέσουν τα πέναλτι»

Ο Τόμας Τούχελ είπε πως η Τσέλσι είναι το αουτσάιντερ του τελικού (29/5, 22:00) του Champions League με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά ξεκαθάρισε πως η ομάδα του πήγε στην Πορτογαλία για την κούπα.

Τούχελ: «Έχουμε βρει ποιοι θα εκτελέσουν τα πέναλτι»

Ο τεχνικός της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού του «Ντραγκάο» (29/5, 22:00) μίλησε ακόμη και για τη διαδικασία των πέναλτι, εάν φυσικά χρειαστούν, όπως συνέβη στον τελικό του Europa League.

Champions League, Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι: Τηλεοπτικός οδηγός για τον τελικό με... Μαρτίνς, Τσιμίκα

Για την Σίτι και τον Γκουαρντιόλα: «Περιμένω μια πολύ διαφορετική 11άδα από την Σίτι. Είναι πάντα δύσκολο να αντιμετωπίζεις την Σίτι, την Μπάγερν, την Μπαρτσελόνα όταν ο Πεπ είναι στον πάγκο. Είναι, ίσως, αυτή τη στιγμή, η πιο δυνατή ομάδα στον κόσμο».

Για το αν η Τσέλσι είναι το αουτσάιντερ: «Βρισκόμαστε εδώ για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Ίσως είμαστε με μικρή διαφορά το αουτσάιντερ. Τα καλά νέα είναι ότι δεν υπάρχουν τραυματισμοί. Ελπίζω να μείνει έτσι η κατάσταση και μετά τη σημερινή προπόνηση».

Για την αυτοπεποίθηση της ομάδας του ενόψει τελικού: «Δεν μπορώ να πω ότι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους. Έχει να κάνει με τη δίψα, με το πόσο πολύ το θέλεις. Μας νιώθω συγκεντρωμένους και πειθαρχημένους. Εχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση, κάτι το οποίο είναι σημαντικό να έχεις σε έναν τελικό. Εχουμε βρει ποιοι θα εκτελέσουν τα πέναλτι».