Τελικός Champions League: Φαβορί το «Ντραγκάο»

Δεν τα βρήκαν UEFA και βρετανική κυβέρνηση για το μέρος στο οποίο θα διεξαχθεί ο τελικός του Champions League και αυτή τη στιγμή φαβορί είναι το «Ντραγκάο».

Τελικός Champions League: Φαβορί το «Ντραγκάο»

Ο τελικός του Champions League φαίνεται πως θα έχει ακόμα αρκετά επεισόδια. Έχει ήδη εξελιχθεί σε ένα μίνι σίριαλ με τις εμπλεκόμενες πλευρές να μην έχουν βρει τη χρυσή τομή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Associated Press η βρετανική κυβέρνηση συναντήθηκε με την UEFA και συζήτησαν το θέμα του τελικού και του τόπου που θα διεξαχθεί το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι. Οι δύο πλευρές, ωστόσο, δεν κατέληξαν σε συμφωνία για το που θα γίνει τελικά το παιχνίδι.

Το επικρατέστερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι η Πορτογαλία και το γήπεδο της Πόρτο, το "Ντραγκάο". Να θυμίσουμε ότι όλο το θέμα έχει δημιουργηθεί εξαιτίας της απόφασης της βρετανικής κυβέρνησης να βάλει την Τουρκία στην "κόκκινη λίστα" λόγω της πανδημίας. Αυτό σημαίνει ότι οι Βρετανοί οπαδοί δεν μπορούν να ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη όπου είχε προγραμματιστεί να γίνει το σπουδαίο παιχνίδι.

Ακόμη και οι αποστολές των ομάδων αν ταξιδέψουν στην Πόλη θα πρέπει στην επιστροφή τους να μπουν σε δεκαήμερη καραντίνα. Στο τραπέζι έπεσε και το "Γουέμπλεϊ", όμως, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν φαίνεται να συμφώνησε και φαβορί είναι το "Ντραγκάο".