Champions League: Σίτι – Παρί για το πρώτο «εισιτήριο» του τελικού

Η Μάντσεστερ Σίτι με τον «αέρα» του 2-1 από το Παρίσι υποδέχεται απόψε (4/5, 22.00) την Παρί Σεν Ζερμέν στον μεταξύ τους αγώνα ρεβάνς στο «Ετιχάντ», με έπαθλο την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Champions League: Σίτι – Παρί για το πρώτο «εισιτήριο» του τελικού

Με έπαθλο την πολυπόθητη πρόκριση στον τελικό του Champions League της 29η Μαΐου στο «Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης κοντράρονται απόψε (4/5, 22.00) στο «Ετιχάντ» Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν στον αγώνα ρεβάνς για τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι «πολίτες» με τον αέρα του 1-2 από το πρώτο παιχνίδι στο Παρίσι θα κληθούν τουλάχιστον να διαφυλάξουν το υπέρ τους προβάδισμα ώστε αυτή τη φορά να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να βρεθούν σε τελικό του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Υπενθυμίζεται μάλιστα πως η μοναδική φορά που οι «γαλάζιοι» είχαν καταφέρει να περάσουν σε τελικό μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης ήταν τη σεζόν 1969-70 στο Κύπελλο Κυπελλούχων, όταν κατέκτησαν και το τρόπαιο στη Βιέννη με αντίπαλο την πολωνική Γκόρνικ Ζάμπρζε, ενώ πλέον φιλοδοξούν σε μία ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία.

Τέταρτος διαιτητής ο Σιδηρόπουλος στο Μάντσεστερ Σίτι - Παρί Σεν Ζερμέν

Το κλίμα στο «στρατόπεδο» της Σίτι είναι θετικό ενόψει της αποψινής (4/5) μάχης, ωστόσο άπαντες οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα γνωρίζουν ότι το έργο τους για πρόκριση κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι.

Η περσινή φιναλίστ του Champions League, Παρί, είναι αποφασισμένη να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να πάρει αυτή το εισιτήριο και το θερμόμετρο ήδη χτυπάει… κόκκινο στην Αγγλία.

Όσον αφορά τις απουσίες των δύο αντιπάλων, για τους γηπεδούχους απουσιάζει ο Έρικ Γκαρσία που ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ στην Παρί εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Γκεγέ και ο «λαβωμένος» Μπερνάτ.

ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Ρ. Ντίας, Κανσέλο, Ρόντρι, Γκουντογκάν, Μαχρέζ, Μ. Σίλβα, Φοντέν, Ντε Μπρούιν.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Νάβας, Φλορέντσι, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Ντιαλό, Ντανίλο, Παρέδες, Ντι Μαρία, Βεράτι, Νεϊμάρ, Εμπαπέ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάιπερς (Ολλανδία).


ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE
ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ
ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
27/4: Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι 1-1.
28/4: Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Σίτι 1-2.

ΟΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΙ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (4/5)
22.00: Μάντσεστερ Σίτι – Παρί Σεν Ζερμέν.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ
22.00: Τσέλσι - Ρεάλ Μαδρίτης.

ΤΕΛΙΚΟΣ
29 Μαΐου στο «Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης.