Τέταρτος διαιτητής ο Σιδηρόπουλος στο Μάντσεστερ Σίτι - Παρί Σεν Ζερμέν

Θέση στο διαιτητικό τιμ του αγώνα Μάντσεστερ Σίτι - Παρί Σεν Ζερμέν για τα ημιτελικά του Champions League θα πάρει ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Τέταρτος διαιτητής ο Σιδηρόπουλος στο Μάντσεστερ Σίτι - Παρί Σεν Ζερμέν

Μεγάλη τιμή για τον Τάσο Σιδηρόπουλο αλλά και την ελληνική διαιτησία γενικότερα αποτελεί αναμφίβολα ο ορισμός του από την UEFA στον δεύτερο ημιτελικό αγώνα για το Champions League ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Το ματς θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη (4/5) με ώρα έναρξης στις 22.00 και ο Έλληνας ρέφερι θα είναι ο τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης, σύμφωνα με την ενημέρωση της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας.

Πρώτος διαιτητής θα είναι ο Ολλανδός Μπιορν Κάιπερς, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Σάντερ φαν Ρέκελ και Έρβιν Ζέινστρα. Αξίζει να θυμίσουμε ότι ο Τάσος Σιδηρόπουλος ήταν τέταρτος διαιτητής και στο Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε επικρατήσει με 1-2 στον πρώτο αγώνα στο Παρίσι, έτσι η Παρί των Εμπαπέ, Νεϊμάρ καλείται να ανατρέψει το συγκεκριμένο σκορ, αν θέλει να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.