Γκουαρντιόλα: «Πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν»

O τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα έκρουσε τον «κώδωνα» του κινδύνου ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης (4/5) με την Παρί Σεν Ζερμέν, παρά το διπλό που πήρε η ομάδα του στο Παρίσι.

Γκουαρντιόλα: «Πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για την ρεβάνς της νίκης με 2-1 που πήρε η Μάντσεστερ Σίτι επί της Παρί Σεν Ζερμέν στην Γαλλία για τα ημιτελικά του Champions League. Ο επαναληπτικός θα γίνει την Τρίτη (4/5, 22.00) στην Αγγλία και ο Ισπανός τεχνικός έσπευσε να προειδοποιήσει τους ποδοσφαιριστές του για το τι πρέπει να κάνουν.

«Έχουμε έναν ημιτελικό μπροστά μας και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας στον τελικό του Champions League. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Θα πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι, την τέλεια εμφάνιση. Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που έχει ίσως τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στην επιθετική γραμμή. Δεν είναι ένας ή δύο, αλλά περισσότεροι», είπε χαρακτηριστικά ο Γκουαρντιόλα και κατέληξε:

«Οι αντίπαλοί μας μπορούν να νικήσουν ένα παιχνίδι με μία απλή ενέργεια. Οφείλουμε να παίξουμε ως ομάδα και με ομαδικό πνεύμα να κερδίσουμε την πρόριση. Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί δίχως την μπάλα».