Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης: Οι ενδεκάδες στο «Άνφιλντ»

Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες στο «Άνφιλντ», εκεί όπου Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης θα αναμετρηθούν για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League. 

Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης: Οι ενδεκάδες στο «Άνφιλντ»

Στις 22:00 (LIVE στο fosonline.gr) η Λίβερπουλ υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης στο Άνφιλντ. Οι «μερένγκες» είχαν επικρατήσει 3-1 στο πρώτο ματς για τη φάση των «8» του Champions League στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο», όμως οι «κόκκινοι» δεν είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν τα όπλα και είναι αποφασισμένοι να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση για να μην αποκλειστούν από τη συνέχεια του θεσμού.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων έγιναν γνωστές και ο Γιούργκεν Κλοπ επέλεξε να ξεκινήσει με τον Φιρμίνιο αντί του Ζότα στην κορυφή της επίθεσης ενώ βασικός ξεκινάει και ο Μίλνερ στη θέση του Κεϊτά στον άξονα.

Συγκεκριμένα, οι έντεκα του Γερμανού κόουτς είναι οι: Άλισον, Ρόμπερτσον, Φίλιπς, Καμπάκ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Βαϊνάλντουμ, Φαμπίνιο, Μίλνερ, Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο.

Στον αντίποδα, ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν έχει ούτε σήμερα (14/4) τον Σέρχιο Ράμος και τον Βαράν στο κέντρο της άμυνας ενώ στο «κλάσικο» με την Μπαρτσελόνα τραυματίστηκε ο Λούκας Βάσκες και τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει ο Βαλβέρδε.

Αναλυτικά η αρχική σύνθεση της Ρεάλ: Κουρτουά, Μεντί, Βαλβέρδε, Νάτσο, Μιλιτάο, Κρόος, Κασεμίρο, Μόντριτς, Βινίσιους, Ασένσιο, Μπενζεμά