Γκουαρντιόλα: «Δεν αποκλείεται να ξοδέψουμε 100 εκατ. λίρες για έναν παίκτη»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα σε συνέντευξη που παραχώρησε δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η Μάντσεστερ Σίτι να ξοδέψει 100 εκατ. λίρες για έναν ποδοσφαιριστή.

Γκουαρντιόλα: «Δεν αποκλείεται να ξοδέψουμε 100 εκατ. λίρες για έναν παίκτη»

Ένας χαμός γίνεται στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με τον Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος φαίνεται ότι είναι το πιο "καυτό" όνομα των μεταγραφών. Ο Νορβηγός επιθετικός έχει εκτοξεύσει την τιμή του στα ύψη και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά εάν μία ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει θα πρέπει να πληρώσει 150 εκατ. ευρώ στη Ντόρτμουντ.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Μπορούσια για το Champions League τόνισε ότι η ομάδα του δεν αποφασίσει να ξοδέψει 100 εκατ. λίρες για έναν ποδοσφαιριστή χωρίς ωστόσο να έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο κάτι τέτοιο να συμβεί στο μέλλον.

«Μέχρι στιγμής, η ομάδα δεν έχει αποφασίσει να ξοδέψει 100 εκατομμύρια λίρες για έναν παίκτη. Ίσως στο μέλλον να γίνει, όταν η ομάδα αποφασίσει ότι είναι απαραίτητη η βελτίωσή της για τα επόμενα πέντε με δέκα χρόνια.

Το να ξοδέψεις τόσα χρήματα για έναν παίκτη δεν σου δίνει το πλεονέκτημα να νικήσεις. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, όλοι συνεισφέρουν. Τα πρωταθλήματα δεν κερδίζονται από έναν παίκτη.

Είναι καταπληκτικός, αλλά δεν αρμόζει να μιλήσω για εκείνον. Τα νούμερα μιλούν μόνα τους. Μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο. Είναι ένας καταπληκτικός παίκτης, όλοι το ξέρουν αυτό. Ένας τυφλός θα καταλάβαινε ότι είναι καλός επιθετικός, δεν χρειάζεται να είσαι προπονητής».