Τέλη Απριλίου εγκρίνει η UEFA το νέο Champions League

Ακόμα η UEFA δεν είναι σε θέση να εγκρίνει το νέο Champions League κάτι που αναμένεται να συμβεί από τις 19 Απριλίου και μετά.

Τέλη Απριλίου εγκρίνει η UEFA το νέο Champions League

H UEFA δεν είναι ακόμα σε θέση να οριστικοποιήσει το format για το νέο Champions League από το 2024 και μετά. Οι συζητήσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνίζονται οι σύλλογοι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση συνεχίζονται και ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία οπότε παίρνει παράταση για ένα μήνα η οριστικοποίηση του νέου format.

Επίσημα η ομοσπονδία ανέφερε ότι «οι συζητήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα» και οι ανακοινώσεις αναμένονται μετά και το meeting της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA στις 19 Απριλίου.

Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει κάνουν λόγο για θέμα που έχει προκύψει με τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Σε αυτό το σημείο φαίνεται να υπάρχει μία διαφωνία, αλλά από την UEFA τονίζουν ότι δεν υπάρχουν φόβοι για ρήξη. Επιπλέον εκείνο που λέγεται είναι ότι τα μεγάλα κλαμπ προσπαθούν να βρουν τρόπο προκειμένου να αποκτήσουν μεγαλύτερη δύναμη και εύνοια με τον τρόπο διεξαγωγής των αναμετρήσεων.