Γιουβέντους – Πόρτο 3-2: «Δράκοι»… έκαψαν το Τορίνο! (highlights)

Η Πόρτο πήρε τεράστια πρόκριση στους«8» του Champions League , καθώς έχασε μεν με 3-2 στην παράταση από τη Γιουβέντους, αλλά είχε κερδίσει με 2-1 στο πρώτο ματς.

Γιουβέντους – Πόρτο 3-2: «Δράκοι»… έκαψαν το Τορίνο! (highlights)

Τεράστια πρόκριση στους «8» του Champions League πήρε η Πόρτο, που έχασε μεν από τη Γιουβέντους με 3-2 στο Τορίνο, αλλά είχε κερδίσει με 2-1 στο «Ντραγκάο» και συνεχίζει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά από ένα παιχνίδι-θρίλερ!

Η Πόρτο… αιφνιδίασε τους Ιταλούς καθώς προηγήθηκε στο ξεκίνημα με τον Ολιβέιρα, αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι με τον Κιέζα να σκοράρει δύο φορές ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα και οι δύο ομάδες… έλυσαν τις διαφορές τους στην παράταση.

Εκεί ξανά ο Ολιβέιρα έκανε το… θαύμα του και στο 115’ ισοφάρισε σε 2-2 χαρίζοντας την πρόκριση στους «Δράκους», παρά το γκολ του Ραμπιό δύο λεπτά αργότερα.

Ένα ματς στο οποίο… έσπασαν καρδιές και μια παλικαρίσια πρόκριση για τους Πορτογάλους, που έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 54! Το φιλμ του αγώνα:

3' Τρομερή επέμβαση του Μαρκεζίν σε δυνατή κεφαλιά του Μοράτα από κοντά.

6’ Σουτ του Ταρεμί από κοντά, κόντραρε η μπάλα σε αμυντικό, στην συνέχεια ο Ιρανός έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά

19' Γκολ, 1-0 η Πόρτο με τον Ολιβέιρα. Ο πρώην χαφ του ΠΑΟΚ είναι εύστοχος απέναντι στον Σέζνι και έβαλε πολύ δύσκολα στη Γιούβε.

Γιουβέντους - Πόρτο: Το γκολ με πέναλτι του Ολιβέιρα για το 0-1 (vid)

O Ολιβέιρα έγινε ο πρώτος Πορτογάλος που σκοράρει σε νοκ άουτ ματς με τη φανέλα της Πόρτο ύστερα από τον Κουαρέσμα το 2015 ενώ είναι ο πρώτος που σημειώνει 4 τέρματα μετά τον Ζλάτκο Ζάχοβιτς τη σεζόν 98-99

49’ Ο Κριστιάνο έστρωσε πολύ ωραία στο Κιέζα και αυτός με δυνατό σουτ σκόραρε για το 1-1. Ο διαιτητής είδε τη φάση στο VAR και κατακύρωσε το γκολ παρά τις διαμαρτυρίες για οφσάιντ.

Γιουβέντους - Πόρτο: Ισοφάριση με τον Κιέζα! (vid)

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ο Ταρεμί είδε δύο κίτρινες κάρτες και αποβλήθηκε στο 54΄. Μάλιστα στη δεύτερη ο Ιρανός ισχυρίστηκε πως δεν άκουσε το σφύριγμα του διαιτητή και κλώτσησε τη μπάλα.

56' Δοκάρι για τη Γιουβέντους, προ κενής εστίας δεν μπόρεσε ο Κιέζα, πιεζόμενος ασφυντικά από τον Πέπε.

63’ Ο Φεντερίκο Κιέζα… χτύπησε ξανά, καθώς με πολύ ωραία κεφαλιά νίκησε τον Μαρκεζίν και έκανε το 2-1.

Γιουβέντους - Πόρτο: Ξανά γκολ ο Κιέζα και ανατροπή! (vid)

90+3' Τρομερό σουτ του Κουαδράδο από τα δεξιά, στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα.

115’ Ο Ολιβέιρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-2 και δύο λεπτά αργότερα ο Ραμπιό διαμόρφωσε το 3-2, το οποίο όμως δεν ήταν αρκετό για να πάρει την πρόκριση η Γιουβέντους.


ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ(Αντρέα Πίρλο): Σέζνι, Μπονούτσι (75' Ντε Λιχτ), Ντεμιράλ, Κουαδράδο, Αλεξ Σάντρο, Αρτούρ (102’ Κουλουσέφσκι), Ράμσεϊ (75’ ΜακΚένι), Ραμπιό, Κιέζα (102' Μπερναρντέσκι), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μοράτα

ΠΟΡΤΟ (Σέρτζιο Κονσεϊσάο): Μαρκεζίν, Μπεμπά, Πέπε, Σανούσι, Μαναφά (71' Ντίας), Ολιβέιρα, Ουρίμπε (88’ Γκρούγιτς), Οτάβιο (62' Σαρ), Κορόνα (118' Λέιτε), Ταρέμι, Μπαρεγκά (105' Μαρτίνεθ).