Λάτσιο - Μπάγερν 1-4: Ρώμη, ανοχύρωτη πόλη (highlights)

Η Μπάγερν ξέσπασε πάνω στη Λάτσιο για τις αποτυχίες της στη Bundesliga και με το 4-1 στη Ρώμη πάτησε και με τα δυο πόδια στα προημιτελικά του Champions League.

Λάτσιο - Μπάγερν 1-4: Ρώμη, ανοχύρωτη πόλη (highlights)

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Μπάγερν την αναμέτρηση με τη Λάτσιο στη Ρώμη. Εκμεταλλευόμενη τα λάθη της ιταλικής άμυνας έφτασε εύκολα στη νίκη με 4-1 αφού προηγήθηκε 3-0 στο ημίχρονο.

Η Μπάγερν άνοιξε το σκορ στο 8΄από ένα χοντρό λάθος της άμυνας των «λατσιάλι» που εκμεταλλεύτηκε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Η Λάτσιο προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς αλλά στο 24΄μετά από ωραία συνεργασία των Γερμανών ο νεαρός Τζαμάλ Μουσιάλα με σουτ έκανε το 0-2.

Λάτσιο-Μπάγερν 1-4: Τα γκολ της αναμέτρησης (vids)

Και λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου ο Λερόι Σανέ πέτυχε ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του για να διαμορφώσει το 0-3.

H Mπάγερν ξεκίνησε με γκολ και το δεύτερο ημίχρονο. Από γύρισμα του Σανέ ο Ατσέρμπι έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (0-4).

Ο Χοακίν Κορέα στο 49΄με σουτ μείωσε σε 1-4 για τη Λάτσιο. Στη συνέχεια η Μπάγερν κατέβασε ταχύτητα. Παρόλα αυτά θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο γκολ αν ο Ρέινα δεν έκανε σωτήρια επέμβαση σε σουτ του Λεβαντόφκσι στο 80΄.

ΛΑΤΣΙΟ: Ρέινα, Πάτρικ (54’ Χουντ), Λέιβα (54’ Εσκαλάντε), Μουζάκιο (31’ Λούλιτς), Μάρουσιτς, Ατσέρμπι, Λατσάρι, Λουίς Αλμπέρτο (81’ Κατάλντι), Σάβιτς (81’ Άκπα Άκπρο), Κορέα, Ιμόμπιλε.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ζίλε, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Ντέιβις, Αλάμπα, Γκορέτσκα (63’ Μαρτίνεθ), Κομάν (75’ Ερναντές), Μουσιάλα (90’ Τσούπο Μότινγκ), Σανέ (90’ Σαρ), Λεβαντόφσκι