Ολυμπιακός: Βιντεοθεραπεία στον Ρέντη και αφύπνιση πριν την Πόρτο

Τη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την Πόρτο με τον Πέδρο Μαρτίνς να τους δείχνει βίντεο τον Βόλο.

Ολυμπιακός: Βιντεοθεραπεία στον Ρέντη και αφύπνιση πριν την Πόρτο

Την Τετάρτη το βράδυ ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πόρτο σε ένα ματς που είναι "τελικός" και θα κρίνει το ευρωπαϊκό του μέλλον. Οι Πειραιώτες θέλουν να συνεχίσουν να αγωνίζονται στην Ευρώπη και το 2021, αλλά για να το κάνουν αυτό δεν πρέπει να βγάλουν τα μάτια τους κόντρα στην Πόρτο.

Γι' αυτό και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ξεχνάει τα όσα είδε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Βόλο. Είδε μία ομάδα που έδειχνε πελαγωμένη και στο πρώτο δεκάλεπτο είχε δεχτεί μία φάση που σταμάτησε στο δοκάρι και ένα γκολ από πέναλτι. Ειδικά τα πρώτα είκοσι λεπτά ήταν ό,τι χειρότερο για τον Ολυμπιακό.

Είναι ένα κακό παράδειγμα για την ομάδα του Πειραιά και σίγουρα για να περάσει την Πόρτο δεν πρέπει να υπάρξει τέτοια συμπεριφορά ούτε για δύο λεπτά, όχι για είκοσι, διότι το επίπεδο είναι πού υψηλότερο. Ο Ολυμπιακός είχε χάσει τη συγκέντρωση του, το πλήρωσε με ένα γκολ και θα μπορούσε να έχει πάθει μεγαλύτερη ζημιά αν οι φιλοξενούμενοι δεν έκαναν το κάτι παραπάνω.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του μετά το παιχνίδι με τον Βόλο και είχε το σθένος να πει ότι το 4-1 δεν αντικατοπτρίζει τα όσα έγιναν στο γήπεδο. Ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε περισσότερο για την κακή εικόνα της ομάδας του και απέφυγε να σταθεί σε οτιδήποτε άλλο.

Το ίδιο ακριβώς έκανε και χθες στον Ρέντη. Την Κυριακή είχε δώσει ρεπό στους παίκτες του για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και τη Δευτέρα επέστρεψαν στις προπονήσεις προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ματς με την Πόρτο. Για τον 50χρονο κόουτς ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία να τα… ψάλλει στους παίκτες του και να τους δείξει τα λάθη τους.

Τους μάζεψε στην αίθουσα προβολής βίντεο και τους έδειξε στιγμιότυπα από τον αγώνα με τον Βόλο. Έκανε παρατηρήσεις και εκείνο που θέλησε να τους περάσει ήταν ότι για να περάσουν την Πόρτο και να είναι πρώτοι στις γιορτές δεν πρέπει να επαναλάβουν τα ίδια λάθη.