To τελευταίο γκολ της Μαρσέιγ στο Champions League ήταν το 2013 απέναντι στον Παπασταθόπουλο (vid)

Η Μαρσέιγ έχει να σκοράρει στο Champions League από το 2013 και τον αγώνα με την Ντόρτμουντ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

To τελευταίο γκολ της Μαρσέιγ στο Champions League ήταν το 2013 απέναντι στον Παπασταθόπουλο (vid)

Η Μαρσέιγ υποδέχεται τον Ολυμπιακό (22.00) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League έχοντας μεγάλα βαρίδια στα πόδια της.

Η ομάδα της Μασσαλίας χρειάζεται τη νίκη για να ελπίζει ότι θα συνεχίσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τη νέα χρονιά. Ωστόσο για να το πετύχει θα πρέπει να θυμηθεί πώς ... σκοράρουν.

Κι αυτό γιατί την τελευταία φορά που πανηγύρισε ένα γκολ στο Champions League ήταν τον Δεκέμβριο του 2013, εναντίον της Ντόρτμουντ στο «Βελοντρόμ».

Ο τελευταίος σκόρερ της Μαρσέιγ ήταν ο Σουλεϊμάν Ντιαβαρά, ο Σενεγαλέζος αμυντικός ο οποίος είναι σήμερα 41 χρονών και έχει κρεμάσει τα παπούτσια του από το 2015!

To ιστορικό γκολ του Ντιαβαρά σημειώθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2013 στην ήττα της Μαρσέιγ 2-1 από την Ντόρτμουντ στην οποία τότε αγωνίζονταν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ενώ προπονητής ήταν ο Γιούργκεν Κλοπ!

Ένα γκολ που από τη σημερινή ομάδα θα θυμούνται σίγουρα ο τερματοφύλακας Μανταντά, ο μέσος Παγιέ και ο επιθετικός Τοβέν, που ήταν παρόντες σε εκείνο το ματς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνη τη σεζόν η Μαρσέιγ που είχε προπονητή τον Ζοσέ Ανιγκό, τερμάτισε τελευταία στον όμιλο, συγκεντρώνοντας μηδέν βαθμούς!

Δείτε το τελευταίο γκολ της Μαρσέιγ στο Champions League.