Γκουαρντιόλα: «Δύσκολος αντίπαλος η Πόρτο, σαν τον Ολυμπιακό»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα σε δηλώσεις του για το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την Πόρτο μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Ολυμπιακό.

Γκουαρντιόλα: «Δύσκολος αντίπαλος η Πόρτο, σαν τον Ολυμπιακό»

Με τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό η Μάντσεστερ Σίτι εξασφάλισε την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Champions League. Οι "πολίτες" αντιμετωπίζουν την Τρίτη (1/12) την Πόρτο για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων και ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε με πολύ καλά λόγια για την ομάδα του Πειραιά.

«Θα είναι ένα αρκετά σκληρό παιχνίδι, με δύναμη. Έχουν με θαυμάσιο ομαδικό πνεύμα. Θα είναι δύσκολο, όπως όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια για το Champions League. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Πορτογαλία και όπως ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα πρέπει να νικούν κάθε Σαββατοκύριακo. Ομάδες που έχουν αυτή την νοοτροπία είναι αρκετά επικίνδυνες», ανέφερε ο Καταλανός προπονητής της Σίτι.

Συνεχίζοντας ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε ότι εκείνο που τον ενδιαφέρει από εδώ και στο εξής είναι η ομάδα του να διατηρήσει την πρώτη θέση στον όμιλο. «Δεν με απασχολεί και δεν παίζει ρόλο εάν παίξουν με τέσσερις, με τρεις ή με πέντε στην άμυνα. Είναι σημαντικό να γνωρίζουν το πώς θα αγωνιστούν με το σύστημα αυτό. Πάμε να αγωνιστούμε με στόχο να διατηρήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλο και μετά το παιχνίδι αυτό. Η Πρέμιερ Λιγκ παραμένει προτεραιότητά μας αυτή την στιγμή αλλά και εδώ θέλουμε να παίξουμε με τις καλύτερες συνθήκες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πεπ Γκουαρντιόλα.