Προπονήθηκε ο Χασάν, αποφασίζει ο Μαρτίνς για Μαρσέιγ

Ο Αχμέντ Χασάν προπονήθηκε την Κυριακή (29/11) και την Δευτέρα (30/11) θα γίνει γνωστή η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Μαρσέιγ (1/12).

Προπονήθηκε ο Χασάν, αποφασίζει ο Μαρτίνς για Μαρσέιγ

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους για το παιχνίδι με την Μαρσέιγ (1/12, 22.00). Αλλά για ποια προετοιμασία μιλάμε, όταν οι «ερυθρόλευκοι» πρόλαβαν και έκαναν μία προπόνηση όλη κι όλη στον Ρέντη και αυτή ήταν... αποθεραπεία;

Οι Πειραιώτες θα πάνε να παίξουν με την Μαρσέιγ, έχοντας κάνει ουσιαστικά μόνο μία προπόνηση, αυτή της Δευτέρας (30/11) που θα γίνει στο «Velodrome».

Νωρίτερα, το πρωί της Δευτέρας (30/11) θα γίνει γνωστή και η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Μασσαλία, με τον επίσημο Ολυμπιακό να μην έχει ανακοινώσει κάτι μετά το τέλος της κυριακάτικης προπόνησης στον Ρέντη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Μπρούμα, ο Ραντζέλοβιτς και ο Βαλμπουενά δεν υπολογίζονται. Μένει να φανεί τί θα συμβεί με τον Αχμέντ Χασάν, ο οποίος πάντως προπονήθηκε κανονικά, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει την περιπέτειά του με τον κορονοϊό.

Όπως και να ‘χει πάντως, ακόμα και να μπει ο Αιγύπτιος στο αεροπλάνο για την Μασσαλία, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν πρόκειται να προχωρήσει σε αλλαγή προσώπου στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι εκείνος που θα αποτελέσει και στο «Velodrome» την αιχμή του δόρατος του Ολυμπιακού, ελπίζοντας ότι μετά από περίπου 40 μέρες θα ξαναβρεί δίχτυα.

Τα... σπουδαία λοιπόν την Δευτέρα (30/11) σε ό,τι έχει να κάνει με την αποστολή των Πειραιωτών για την Γαλλία, αν και λίγο - πολύ τα κουκιά είναι μετρημένα. Δεν θα έχει εκπλήξεις με λίγα λόγια...