Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Μαρτίνς: «Το παλέψαμε, φάουλ στον Ντρέγκερ»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του θέλησε να συγχαρεί τους παίκτες του για την προσπάθεια που έκαναν παρά την ήττα 1-0 από την Σίτι.

Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Μαρτίνς: «Το παλέψαμε, φάουλ στον Ντρέγκερ»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το παιχνίδι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους λόγους που η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς με την Σίτι, για την εικόνα που παρουσίασε, στάθηκε στη φάση του γκολ και της αγκωνιάς του Γκουντογκάν στον Ντρέγκερ, αλλά και στα προβλήματα που είχε πριν από το ματς με τις απουσίες.

Συγκεκριμένα μίλησε:

Για τον θάνατο του Μαραντόνα: «Είναι από τους παίκτες που αγαπήσαμε το ποδόσφαιρο. Ηταν μία θλιβερή μέρα για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, είναι αυτός που έκανε τη διαφορά και δεν έχουμε παρά να συλλυπηθούμε την οικογένειά του. Είναι μία μεγάλη απώλεια».

Για το πού οφείλεται η εικόνα της ομάδας του: «Παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σήμερα υπήρχαν πολλές απώλειες, προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος για να πάρουμε κάτι καλύτερο. Νομίζω ότι είχαμε και το φάουλ στον Ντρέγκερ που ίσως δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ της Σίτι. Είμαστε ευχαριστημένοι με την αξιοπρέπεια και τον χαρακτήρα που έδειξε ο Ολυμπιακός».

Για τις απουσίες και αν θα έχει επιστροφές στα προσεχή ματς: «Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που θα τους περιμένουμε όπως τον Χολέμπας ή τον Μπρούμα, αλλά πρέπει να περιμένουμε και τα τεστ Covid-19. Για να δούμε κάποιον όμως να παίζει άμεσα, το θεωρώ πολύ δύσκολο».

Για το σχήμα με τους τρεις στόπερ: «Ηταν κάτι πραγματικά δύσκολο, γιατί χρειαζόταν 3-4 μέρες να το δουλέψουμε. Με τους παίκτες που είχαμε, ήταν μία λύση να πάμε με τρία στόπερ. Αυτό το σχήμα ήταν μία καλή λύση για να παίξουμε στο συγκεκριμένο ματς».

Για την πρώτη τελική στο 88’: «Νομίζω ότι η Σίτι μας εμπόδισε πολύ για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Ήταν δύσκολο από την πλευρά μας, όμως, δεν ήταν το ίδιο γιατί παίξαμε με έναν μεγάλο αντίπαλο. Θα ήταν άδικο να μιλήσουμε για τις λίγες ευκαιρίες που κάναμε, γιατί θα ήταν άδικο για τους παίκτες μας που τα έδωσαν όλα».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας