Με Αγκουέρο κόντρα στον Ολυμπιακό η Μάντσεστερ Σίτι

Πάνοπλη ταξιδεύει για την Αθήνα και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό η Μάντσεστερ Σίτι. Στην αποστολή της βρίσκονται ακόμη και οι Φερναντίνιο, Αγκουέρο.

Με Αγκουέρο κόντρα στον Ολυμπιακό η Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και είναι έτοιμη να ταξιδέψει για την Ελλάδα έχοντας ως μεγάλο στόχο να κάνει το διπλό και να τελειώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Οι Άγγλοι έρχονται στη χώρα μας με όλα τους τα αστέρια και με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές του. Ακόμη και ο Φερναντίνιο και ο Αγκουέρο που ταλαιπωρούνταν από τραυματισμούς επέστρεψαν και μπαίνουν στο αεροπλάνο για την Ελλάδα και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι μόνο ο Άκε απουσιάζει από την αποστολή της Σίτι.

Το γεγονός ότι οι "πολίτες" ταξιδεύουν για την Αθήνα με όλα τους τα αστέρια δείχνει και το πόσο πολύ θέλουν τη νίκη στο ματς με τον Ολυμπιακό. Το έχει δηλώσει πολλές φορές ο Πεπ Γκουαρντιόλα ότι αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του, διότι θέλει να τελειώσει την πρόκριση και να ασχοληθεί στη συνέχεια με το πρωτάθλημα. Αναλυτικά στην 23άδα της Σίτι βρίσκονται οι:

Ρούμπεν Ντίας, Σόουνς, Στέρλινγκ, Γκουντογκάν, Ζεσούς, Αγκουέρο, Ζιτσένκο, Στέφεν, Λαπόρτε, Ροντρίγκο, Σίλβα, Τορες, Μεντί, Φερναντίνιο, Μαχρέζ, Κανσελό, Έντερσον, Κέιρσον, Φοντέν, Γκαρσία, Ενμετσά, Ντόιλ, Πάλμερ.