Προσοχή! Όταν η Μάντσεστερ Σίτι έχει δύο «κολλητά» ανεπιτυχή αποτελέσματα, στο τρίτο ματς ξεσπά!

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι στη 13η θέση της Premier League, αλλά αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (25/11).

Προσοχή! Όταν η Μάντσεστερ Σίτι έχει δύο «κολλητά» ανεπιτυχή αποτελέσματα, στο τρίτο ματς ξεσπά!

ατάκα που ακούγεται τις τελευταίες ώρες για την Μάντσεστερ Σίτι μετά την ήττα από την Τότεναμ στο Λονδίνο, είναι ότι διανύει μία από τις χειρότερες περιόδους των τελευταίων ετών.

Πράγματι, η στατιστική δείχνει ότι οι “πολίτες” δεν θυμίζουν σε τίποτα την ομαδάρα που έπαιρνε... σβάρνα τους αντιπάλους της εντός Αγγλίας. Δεν παύει όμως να είναι όλα αυτά μόνο αριθμοί και τίποτα περισσότερο.

Το γεγονός ότι η Σίτι είναι στη 13η θέση της Premier League και η ομάδα που μας έχει συνηθίσει να σκοράρει κατά ρυπάς, έχει μόλις 10 γκολ σε 8 αγωνιστικές, δεν πρέπει να μας παραπλανά ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (25/11).

Η Σίτι της Premier League δεν έχει καμία σχέση με την Σίτι του Champions League και το έχει αποδείξει άλλωστε... Τρία γκολ έχει μέσο όρο στις πρώτες τρεις αγωνιστικές στην Ευρώπη. Οπότε, μην δίνετε μεγάλη σημασία στα όσα κάνουν οι “πολίτες” στο εγχώριο πρωτάθλημα. Η εικόνα της στο Νησί δεν πρέπει να απασχολεί καθόλου και να αποπροσανατολίζει τον Ολυμπιακό.

Είναι γεγονός ότι τόσο τραγικό ξεκίνημα είχε πολλά χρόνια να κάνει η Σίτι στην Premier League (περίπου πριν από μία δεκαετία), έχοντας δηλαδή 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες σε 8 ματς.

Το ζητούμενο όμως για τον Ολυμπιακό είναι να βρει “απαντήσεις” πρωτίστως στα δικά του προβλήματα που έχουν προκύψει με τις απουσίες και δευτερευόντως στην αποφασιστικότητα που θα έχουν οι Άγγλοι για να επιστρέψουν στις επιτυχίες στο ματς της Τετάρτης (25/11).

Η Μάντσεστερ Σίτι στους τελευταίους δύο αγώνες της δεν έχει κερδίσει. Έφερε 1-1 με την Λίβερπουλ εντός και έχασε από την Τότεναμ στο Λονδίνο. Δεν είναι σύνηθες φαινόμενο για την συγκεκριμένη ομάδα να μην κερδίζει και τρίτο σερί παιχνίδι.

Η τελευταία φορά που η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού είχε τρία σερί ματς δίχως νίκη ήταν τον Απρίλιο του 2018, δηλαδή πρέπει να γυρίσουμε πίσω 2,5 χρόνια. Τότε είχε ηττηθεί στη σειρά με 0-3 και 1-2 από την Λίβερπουλ για το Champions League και είχε μεσολαβήσει και μία εντός έδρας ήττα από την Γιουνάιτεντ για την Premier League. Έκτοτε, όταν φέρνει δύο κολλητά ανεπιτυχή αποτελέσματα, συνήθως στο τρίτο ματς ξεσπάει και κερδίζει άνετα!

Θα έχει λοιπόν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αν θα καταφέρει ο Ολυμπιακός να της κόψει τον... βήχα! Εξαιρετικά δύσκολη αποστολή για τους “ερυθρόλευκους” με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, ωστόσο, ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι είναι γεννημένος για τα δύσκολα...