Άγιαξ: Μια ενδεκάδα από παίκτες θετικοί στον κορονοϊό

Μετά τις Αϊντχόφεν και Άλκμααρ, πλέον και ο Άγιαξ ανακοίνωσε μαζικά κρούσματα κορονοϊού, με 11 παίκτες του «Αίαντα» να είναι θετικοί στην πανδημία. Σε επικοινωνία με την UEFA ο σύλλογος του Άμστερνταμ ενόψει και του αυριανού (3/11) αγώνα με την Μίντιλαντ για το Champions League.

Άγιαξ: Μια ενδεκάδα από παίκτες θετικοί στον κορονοϊό

Ισχυρός είναι ο «πονοκέφαλος» στο «στρατόπεδο» του Άγιαξ, αφού από τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκαν οι παίκτες του συλλόγου βρέθηκαν 11 ποδοσφαιριστές θετικοί στην πανδημία.

Μετά την Αϊντχόφεν και Άλκμααρ, πλέον και ο «Αίαντας» ανακοίνωσε μαζικά κρούσματα στις τάξεις του, γεγονός που προκαλεί έντονο προβληματισμό στον σύλλογο ενόψει και της αυριανής (3/11) αναμέτρησης με αντίπαλο την Μίντιλαντ στην Δανία για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ήδη οι ιθύνοντες του ολλανδικού συλλόγου έχουν ενημερώσει την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (UEFA) για την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της ομάδας και πλέον περιμένουν τις επαναληπτικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών για να διαπιστώσουν αν θα επιβεβαιωθούν τα κρούσματα.

Πάντως, από την αποστολή του Άγιαξ για το ματς με την Μίντιλαντ απουσιάζουν τα ονόματα των Ονανά, Στεκέλενμπουργκ, Γκράβενμπερχ, Κλάασεν, Λαμπιάντ και Τάντιτς, που εικάζεται ότι βρίσκονται μεταξύ των παικτών που έχουν βρεθεί θετικοί στην πανδημία.