Μάντσεστερ Σίτι - Ολυμπιακός: To… κρυφτούλι του Γκουαρντιόλα με την ενδεκάδα

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Δεν βγάζουν άκρη ούτε οι ρεπόρτερ της Μάντσεστερ Σίτι ως προς το τι ακριβώς έχει στο μυαλό του ο Γκουαρντιόλα για την ενδεκάδα του ματς με τον Ολυμπιακό (3/11, 22.00).

Μάντσεστερ Σίτι - Ολυμπιακός: To… κρυφτούλι του Γκουαρντιόλα με την ενδεκάδα

Μπέρδεμα... Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγραφεί η κατάσταση αναφορικά με την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του να παρατάξει ο Πεπ Γκουαρντιόλα στο ματς της Μάντσεστερ Σίτι με τον Ολυμπιακό (3/11, 22.00).

Πριν από δύο μέρες ο Ισπανός τεχνικός έλεγε ότι σκοπεύει να κάνει “ροτέισον”. Την Δευτέρα (2/11) στη συνέντευξη Τύπου είπε ότι δεν σκέφτεται καθόλου την Λίβερπουλ που ακολουθεί την Κυριακή (8/11) και πώς το μυαλό του είναι αποκλειστικά στον Ολυμπιακό, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δύσκολα θα κάνει αλλαγές κόντρα στους Πειραιώτες.

Τελικά, οι ρεπόρτερ της Σίτι έχουν μπερδευτεί , αλλά εκτιμούν ότι στο τέλος θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές.

Υπάρχουν αρκετοί που πιστεύουν ότι ίσως δεν ξεκινήσει ο Στέρλινγκ και να πάρει τη θέση του ο 20χρονος Φιλ Φόντεν. Επίσης, ορισμένοι πιστεύουν ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσει ο Ντε Μπρόινε και πώς θα περάσει στον άξονα ο Μπερνάρντο Σίλβα. Όλα αυτά βέβαια είναι εικασίες... Προφανώς ο Γκουαρντιόλα έχει καταλήξει στο σχήμα, αλλά έχει φροντίσει να μην δείξει το παραμικρό στις προπονήσεις.

Ο δε ρεπόρτερ της Σίτι στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, δεν βλέπει καμία αλλαγή από τη μεσαία γραμμή και μπροστά. Πιστεύει ότι το... κρυφτούλι του Γκουαρντιόλα δεν κρύβει κάποια έκπληξη και πώς στο τέλος θα βάλει όλα τα βασικά “όπλα”, που έχει στη διάθεσή του.

Συγκεκριμένα θεωρεί ότι θα επιλέξει το 4-3-3 με τον Έντερσον στα γκολπόστ, τους Γουόκερ (δεξιά), Ρούμπεν Ντίας, Ακε και Κανσέλο (αριστερά) στην άμυνα, τους Γκουντογκάν, Ρόντρι και Ντε Μπρόινε τριάδα στα χαφ και τους Μαχρέζ (δεξιά), Στέρλινγκ (αριστερά) και Τόρες στην επίθεση.

Για τον Ολυμπιακό η UEFA πιστεύει ότι θα πάει με Σα - Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας - Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Καμαρά - Βαλμπουενά, Μασούρα και Ελ Αραμπί.