Πόρτο - Ολυμπιακός: Έφτασε στο Πόρτο ο Βαγγέλης Μαρινάκης

ΠΟΡΤΟ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα είναι μεταξύ όσων θα βρεθούν απόψε στο γήπεδο και θα παρακολουθήσουν στην αναμέτρηση Πόρτο - Ολυμπιακός (27/10, 22:00).

Πόρτο - Ολυμπιακός: Έφτασε στο Πόρτο ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στο Πόρτο έφτασε το απόγευμα της Τρίτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο «ισχυρός άντρας» των ερυθρόλευκων θα είναι μεταξύ όσων θα βρεθούν απόψε στο γήπεδο και θα παρακολουθήσουν στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Πόρτο και τον Ολυμπιακό (27/10, 22:00) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Νωρίτερα, η UEFA γνωστοποίησε τις πιθανές ενδεκάδες για τον συγκεκριμένο αγώνα. Έναν αγώνα στον οποίο ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να έχει το πόδι στο... γκάζι από τα αποδυτήρια, έτσι ώστε να εκμεταλλευτεί το κακό πρώτο μισάωρο των «δράκων».

Και οι «ερυθρόλευκοι» από το ξεκίνημα της σεζόν έφταναν στο σημείο να «πετάνε» τα πρώτα ημίχρονα, ωστόσο, η κατάσταση έχει βελτιωθεί αισθητά στα παιχνίδια με τον Ατρόμητο και τη Μαρσέιγ.

Κατά τ’ άλλα, αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά έως το βράδυ, τότε ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί σε σχηματισμό 4-2-3-1 με τους Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Μασούρα, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς και Ελ Αραμπί.