Πόρτο-Ολυμπιακός: Οι πιθανές ενδεκάδες που δίνει η UEFA

ΠΟΡΤΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ: Η UEFA δίνει τις πιθανές ενδεκάδες για τον αγώνα του Ολυμπιακού στο Πόρτο. Υπολογίζουν ότι θα παίξει ο Ντίας για τους «δράκους».

Πόρτο-Ολυμπιακός: Οι πιθανές ενδεκάδες που δίνει η UEFA

Στην επίσημη ιστοσελίδα της η UEFA προβλέπει τις ενδεκάδες των αγώνων της 2ης αγωνιστικής του Champions League και φυσικά αυτού που θα δώσει ο Ολυμπιακός στο Ντραγκάο απόψε εναντίον της Πόρτο (22.00).

Κι αν για την ελληνική ομάδα είναι γνωστό το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς μετά την απουσία του Μπα και το ρόλο που θα έχει ο Σισέ, έχει ενδιαφέρον ότι για την Πόρτο η ευρωπαϊκή ομοσπονδία προβλέπει ότι θα είναι στο αρχικό σχήμα ο Κολομβιανός εξτρέμ Ντίας, παρότι σύμφωνα με τα ρεπορτάζ εξακολουθεί να είναι αμφίβολη η συμμετοχή του.

H UEFA δίνει 11αδα του Ολυμπιακού με Σα, Ραφίνια, Χολέμπας, Σισέ, Σεμέδο, Μπουχαλάκη, Εμβιλά, Βαλμπουενά, Μασούρα, Ραντζέλοβιτς και Ελ Αραμπί.

Ενώ για την Πόρτο γκολκίπερ τον Μαρτσεσίν, στην άμυνα τους Μαναφά, Πέπε, Εμπεμπά και Ζαϊντού, στο κέντρο τους Ουρίμπε, Σέρτζιο Ολιβέιρα και Οτάβιο και στην επίθεση του Ντίας, Κορόνα και Μαρεγκά.