Πόρτο-Ολυμπιακός: Με το πόδι στο... γκάζι από τα αποδυτήρια!

ΠΟΡΤΟ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να «χτυπήσει» την Πόρτο από το πρώτο ημίχρονο κιόλας, που είναι το κακό της διάστημα από το ξεκίνημα της σεζόν.

Πόρτο-Ολυμπιακός: Με το πόδι στο... γκάζι από τα αποδυτήρια!

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει απέξω κι ανακατωτά την Πόρτο. Όπως και οι Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που παρακολουθούν το πρωτάθλημα της χώρας τους.

Ένα χαρακτηριστικό των «δράκων» λοιπόν, είναι ότι καθυστερούν να μπουν στα παιχνίδια τους. Μπορεί να περάσει ένα μισάωρο και η Πόρτο να μην έχει εμφανιστεί στο γήπεδο! Το γράφουμε με μία μικρή δόση υπερβολής, αλλά σε αρκετά παιχνίδια της, χρειάζεται περίπου 30 λεπτά για να πατήσει γερά στο χορτάρι. Μόνο στο Μάντσεστερ επί της Σίτι έδειξε ένα εντελώς διαφορετικό (προς το καλύτερο) πρόσωπο στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν θα επιδιώξει να έχει το πόδι στο... γκάζι από τα αποδυτήρια, έτσι ώστε να εκμεταλλευτεί το κακό πρώτο μισάωρο των «δράκων».

Και οι «ερυθρόλευκοι» από το ξεκίνημα της σεζόν έφταναν στο σημείο να «πετάνε» τα πρώτα ημίχρονα, ωστόσο, η κατάσταση έχει βελτιωθεί αισθητά στα παιχνίδια με τον Ατρόμητο και τη Μαρσέιγ.

Κατά τ’ άλλα, αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά έως το βράδυ, τότε ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί σε σχηματισμό 4-2-3-1 με τους Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Μασούρα, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς και Ελ Αραμπί.