Πόρτο-Ολυμπιακός: Το πλάνο του Μαρτίνς για το «Ντραγκάο»

ΠΟΡΤΟ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Αλέξης Βιρβίλης. Ο κορονοϊός βάζει τρικλοποδιές στον Ολυμπιακό, αλλά ο Πέδρο Μαρτινς έχει έτοιμο το πλάνο για να φύγει από το «Ντραγκάο» με θετικό αποτέλεσμα.

Πόρτο-Ολυμπιακός: Το πλάνο του Μαρτίνς για το «Ντραγκάο»

Στο «Ντραγκάο» θα παιχτεί η δεύτερη πράξη του ομίλου του Champions League. Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε στην πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς, αλλά αυτό δεν ήταν τίποτα περισσότερο από τις βάσεις της φετινής ευρωπαϊκής πορείας.

Πόρτο-Ολυμπιακός: Μαρτίνς: «Έχουμε αυτοπεποίθηση, θετικοί Μπα, Σουντανί»

Για να έχει αντίκρισμα αυτή η επιτυχία ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δώσει συνέχεια. Το παιχνίδι με την Πόρτο είναι μία τεράστια πρόκληση για τους «ερυθρόλευκους» να πάρει μεγάλο πλεονέκτημα τόσο από τους «Δράκους» όσο και από τη Μαρσέιγ, η οποία την ίδια ώρα θα αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Σίτι.

Πόρτο-Ολυμπιακός: Ζοσέ Σα: «Θα παλέψουμε, είμαστε ικανοί να νικήσουμε»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου έκανε λόγο για ισορροπημένο παιχνίδι που θα είναι πολύ δύσκολο για τον Ολυμπιακό. Χαρακτήρισε ποιοτική ομάδα την Πόρτο και ξέρει πολύ καλά ότι θα έχει δύσκολο έργο. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα είναι σε γνώριμα λημέρια, θα παίζει στην πατρίδα του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα του χαρίσει κανείς τίποτα.

Και για το ματς με την Πόρτο ο κορονοϊός έβαλε τρικλοποδιά στον Ολυμπιακό. Στην πρεμιέρα έχασε λίγες ώρες πριν το ματς τον Καμαρά, ενώ τώρα έχασε τον βασικό του στόπερ, τον Μπα και τον Σουντανί που είναι ένας παίκτης, ο οποίος μπορεί να δώσει λύση από τον πάγκο.

Με αυτές τις δύσκολες συνθήκες και με τη μία αναποδιά να διαδέχεται την άλλη ο Ολυμπιακός θα ψάξει στο «Ντραγκάο» βαθμό ή βαθμούς. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα προχωρήσει σε μία αλλαγή σε σχέση με την ομάδα που παρέταξε πριν μία εβδομάδα κόντρα στην Πόρτο. Ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια σε ένα γήπεδο που το ξέρει καλύτερα από τον καθένα.

Στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Ραφίνια και αριστερά ο Χολέμπας. Ο Σισέ θα πάρει τη θέση του φίλου του, Μπα και ο Σεμέδο θα είναι ο άλλος στόπερ. Μπουχαλάκης και Εμβιλά θα αναλάβουν τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Μασούρας και Ραντζέλοβιτς θα παίξουν στα άκρα με τον Βαλμπουενά να κινείται σε ρόλο οργανωτή πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Ίδια ενδεκάδα, αλλά με τον Μαρτίνς να έχει ζητήσει από τους παίκτες του ένα δυνατό ξεκίνημα προκειμένου να βρει ένα γρήγορο γκολ. Ξέρει ότι η Πόρτο αν πιεστεί έχει «θέματα» και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί ο Πορτογάλος.