Έρευνα της UEFA για το Ρεν-Κράσνονταρ (vid)

Οι εικόνες συνωστισμού των οπαδών στο παιχνίδι της Ρεν με την Κράσνονταρ δεν άφησαν αδιάφορη την UEFA που έχει ξεκινήσει έρευνα για το συγκεκριμένο θέμα.

Έρευνα της UEFA για το Ρεν-Κράσνονταρ (vid)

Όλοι όσοι παρακολούθησαν τηλεοπτικά το παιχνίδι της Ρεν με την Κράσνονταρ θα εντυπωσιάστηκαν με τις εικόνες συνωστισμού στις κερκίδες του γηπέδου της γαλλικής ομάδας. Δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Και για τις δύο ομάδες αυτό το παιχνίδι ήταν το πρώτο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά δεν δικαιολογεί τις εικόνες συνωστισμού στις κερκίδες. Οι οπαδοί της γαλλικής ομάδας στοιβάχτηκαν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Ρεν με την Κράσνονταρ.

Είναι ενδεικτικό ότι στο ένα πέταλο συγκεντρώθηκαν 5.000 οπαδοί που ο ένας πάνω στον άλλον παρακολουθούσε τον αγώνα με την Κράσνονταρ. Οι εικόνες που έκαναν τον γύρο της Ευρώπης φυσικά και δεν άφησαν αδιάφορη την UEFA.

Σε μία περίοδο που η πανδημία καλπάζει αυτό δεν ήταν και το καλύτερο μήνυμα προς όλο τον κόσμο. Έτσι η ομοσπονδία δεν σκοπεύει να μείνει με τα χέρια σταυρωμένα, αλλά θα διενεργήσει έρευνα για να μάθει τι ακριβώς συνέβη και το γήπεδο της Ρεν παρουσίασε αυτή την εικόνα.