Ολυμπιακός - Μαρσέιγ: Δεύτερη πρεμιέρα χωρίς Καμαρά

Ο Μαντί Καμαρά δεν είχε αγωνιστεί ούτε την περσινή αγωνιστική περίοδο στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού στην φάση των ομίλων του Champions League, στο ισόπαλο 2-2 με αντίπαλο την Τότεναμ πάλι στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ολυμπιακός - Μαρσέιγ: Δεύτερη πρεμιέρα χωρίς Καμαρά

Δίχως τον Μαντί Καμαρά θα υποδεχτεί απόψε (21/10) ο Ολυμπιακός την Μαρσέιγ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League, αφού, όπως επιβεβαίωσαν και οι «ερυθρόλευκοι», διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του από την Γουϊνέα.

Αυτή βέβαια δεν θα είναι η πρώτη φορά που οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα ξεκινήσουν την πορεία τους στα γκρουπ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης δίχως τον 23χρονο μέσο, αφού και την περασμένη σεζόν ο διεθνής άσος δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα του ευρωπαϊκού θεσμού.

Πέρσι οι Πειραιώτες υποδέχτηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Τότεναμ στις 18 Σεπτεμβρίου, με τον Μαντί Καμαρά να βρίσκεται μεν στον πάγκο αλλά μην χρησιμοποιείται από τον προπονητή του, Πέδρο Μαρτίνς.

Υπενθυμίζεται επίσης, πως εκείνο το καλοκαίρι ο παίκτης είχε αγωνιστεί με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής που είχε διεξαχθεί στην Αίγυπτο, με την Γουινέα να φτάνει ως τους «16» του θεσμού, όταν αποκλείστηκε με σκορ 3-0 από την Αλγερία στο Κάιρο στις 3 Ιουλίου.

Όσον αφορά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Τότεναμ στην πρεμιέρα του περσινού Champions League, είχε ολοκληρωθεί στο ισόπαλο 2-2, με τα «σπιρούνια» να προηγούνται 0-2 με τα τέρματα των Κέιν (26’ με πέναλτι) και Λούκας Μόουρα (30’) και τους «ερυθρόλευκους» να απαντούν με τα γκολ των Ποντένσε (44’) και Βαλμπουενά (54’ με πέναλτι).