Επιβεβαιώνει ο Ολυμπιακός: Θετικός ο Καμαρά, χάνει την πρεμιέρα του Champions League

Ο Ολυμπιακός επιβεβαιώνει την είδηση ότι ο Μαντί Καμαρά είναι θετικός στον κορονοϊό, γεγονός που σημαίνει ότι θα απουσιάζει από το παιχνίδι με την Μαρσέιγ για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Επιβεβαιώνει ο Ολυμπιακός: Θετικός ο Καμαρά, χάνει την πρεμιέρα του Champions League

Ο Μαντί Καμαρά θα είναι ο μεγάλος απών από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ απόψε (22:00) στο Γ. Καραϊσκάκης, για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

O πιο φορμαρισμένος παίκτης του Ολυμπιακού και σημαντικότερο "γρανάζι" στο κέντρο, μετά και την αποχώρηση του Γκιγιέρμε, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του από την Γουϊνέα, στην εθνική ομάδα της οποίας υπήρξε "έκρηξη" κρουσμάτων.

Μετά την επιβεβαιωμένη απουσία του Καμαρά, πιθανολογείται ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα πάει σε λύση Εμβιλά - Μπουχαλάκη στα κεντρικά χαφ, με τον Βαλμπουενά μπροστά τους σε ρόλο δεκαριού.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

"Ο Μαντί Καμαρά υπεβλήθη σήμερα το πρωί σε τεστ Covid-19 το οποίο είναι θετικό. Ως εκ τούτου ο ποδοσφαιριστής, αν και ασυμπτωματικός, ακολουθεί πρωτόκολλο απομόνωσης και παρακολούθησης".