Ολυμπιακός: Το Καραϊσκάκη ανοίγει και θέλει να κερδίσει το στοίχημα

Το «Γ. Καραϊσκάκης» την Τετάρτη το βράδυ θα ανοίξει ξανά τις πύλες του για να υποδεχτεί τον κόσμο του Ολυμπιακού. Τι θα συναντήσουν οι οπαδοί στο φαληρικό γήπεδο.

Ολυμπιακός: Το Καραϊσκάκη ανοίγει και θέλει να κερδίσει το στοίχημα

Ο κορονοϊός μπήκε στην καθημερινότητα μας και έφερε τα πάνω κάτω. Τίποτα δεν είναι ίδιο με το βασικότερο όλων, την υγεία. Όλος ο κόσμος… χορεύει στους ρυθμούς του Covid-19 και ακόμη θα χρειαστεί χρόνος για να επανέλθουμε πλήρως στην κανονικότητα.

Ολυμπιακός: Τιμές εισιτηρίων και οδηγίες για την επιστροφή του κόσμου

Το ποδόσφαιρο κάνει σιγά-σιγά ένα βήμα προς την κανονικότητα αν και ακόμα απέχει αρκετά από αυτήν. Η υγειονομική επιτροπή άναψε το πράσινο φως για την επιστροφή του κόσμου στα ελληνικά γήπεδα σε ποσοστό 10% της χωρητικότητας.

Θύρα 7: «Επιστρέφουμε σπίτι μας, όμως...»

Την Τετάρτη το "Γ. Καραϊσκάκης" θα ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχτεί τον κόσμο του Ολυμπιακού. Η μοίρα τα φέρνει έτσι που το φαληρικό γήπεδο ήταν το πρώτο που έκλεισε και το πρώτο που ανοίγει. Για όσους δεν θυμούνται το ματς στις 12 Μαρτίου με αντίπαλο τη Γουλβς ήταν το πρώτο στην Ελλάδα που έγινε χωρίς την παρουσία οπαδών στις κερκίδες. Μόλις είχε ξεκινούσε το lockdown στη χώρα μας και ο Ολυμπιακός έπαιξε εκείνο το πολύ σημαντικό ματς χωρίς τον κόσμο του.

Τώρα το "Γ. Καραϊσκάκης" θα είναι το πρώτο γήπεδο της χώρας που θα ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχτεί ξανά τον κόσμο. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη τη Μαρσέιγ και εκτός από το αγωνιστικό στοίχημα καλείται να κερδίσει και το οργανωτικό. Στην πειραϊκή ΠΑΕ ετοιμάζονταν καιρό γι' αυτή τη στιγμή, αλλά όπως και να 'χει το οριστικό το έμαθαν 48 ώρες πριν τη σέντρα με τη Μαρσέιγ.

Είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τον Ολυμπιακό να δείξει καλή εικόνα προς τα έξω σε ένα παιχνίδι που θα το παρακολουθήσει όλη η Ευρώπη. Οι κάτι περισσότερο από 3.000 οπαδοί που θα βρεθούν στο φαληρικό γήπεδο εκτός από το να χειροκροτήσουν για την ομάδα τους και να φωνάζουν γι' αυτήν, θα παίξουν μεγάλο ρόλο και στην εικόνα της.

Οι άνθρωποι του φαληρικού γηπέδου, πάντως, είναι πανέτοιμοι εδώ και μήνες. Από τον Μάιο έχουν τοποθετηθεί σε πολλά σημεία του γηπέδου χιλιάδες βάσεις τοίχου που κατασκευάστηκαν από τους σιδηρουργούς του γηπέδου. Σε αυτές έχουν τοποθετηθεί αντισηπτικά τζελ, ενώ ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο θα παρατηρήσει και τις ειδικές σημάνσεις του ΕΟΔΥ με οδηγίες σε όλους τους χώρους του γηπέδου. Επιπλέον έχουν γίνει δεκάδες απολυμάνσεις όλο αυτόν τον καιρό και θα γίνει και πριν το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ.