Θύρα 7: «Επιστρέφουμε σπίτι μας, όμως...»

Ανάρτηση στα social media έκανε η Θύρα 7 για την σταδιακή επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα ενώ τόνισε την ευθύνη των φιλάθλων για να μην αδειάσουν ξανά οι εξέδρες. 

Θύρα 7: «Επιστρέφουμε σπίτι μας, όμως...»

Είναι αδιαμφισβήτητο πως οι φίλοι των ελληνικών ομάδων χάρηκαν στο άκουσμα της είδησης πως ο κόσμος θα γυρίσει ξανά στα γήπεδα. Και αυτό θα ξεκινήσει από τις «μάχες» των ομάδων στην Ευρώπη, του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ για ο Champions League την Τρίτη (20/10) και του ΠΑΟΚ με την Ομόνοια, την 1η αγωνιστική του Europa League την Πέμπτη (22/10).

Οι οργανωμένοι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» από τη μεριά τους, δείχνουν ενθουσιασμένοι για την «επιστροφή σπίτι τους», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, αλλά ζητούν από όλους τους φίλους του Ολυμπιακού που θα βρεθούν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» να τηρήσουν υπεύθυνη στάση, για να μην αδειάσουν ξανά τα γήπεδα.

Δείτε την ανάρτηση της Θύρας 7: «Μετά από καιρό ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε σπίτι μας! Η κατάσταση όμως παραμένει κρίσιμη και απαιτεί υπευθυνότητα! Η κανονικότητα δεν έχει έρθει ακόμα οσαν αφορά την παρουσία μας στα γήπεδα!

Το γήπεδο ανοίγει πιλοτικά και για ένα πολύ μικρό ποσοστό οπαδών,για να έρθει η κανονικοτητα στο γήπεδο. ΤΗΡΟΥΜΕ ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΑ όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ώστε να μην είμαστε ΕΜΕΙΣ οι υπεύθυνοι να ξανάαδειάσουν τα γήπεδα!
Υ.Γ:Να μην προσεγγίσει κανείς αδερφός μας,χωρίς να έχει εισιτήριο το γήπεδο,δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθεί άδικα.
Υ.Γ1:ΟΛΟΙ από σήμερα στους συνδέσμους μας,εκεί ενημερωνόμαστε και επικοινωνούμε καλύτερα ΓΙΑ ΟΛΑ!»