Παρί Σεν Ζερμέν: Απών και ο Ικάρντι από την πρεμιέρα με Γιουνάιτεντ στο Champions League

Μετά τον Μαρκίνιος και ο Μάουρο Ικάρντι θα λείψει σίγουρα από τον εναρκτήριο αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους ομίλους του Champions League.

Παρί Σεν Ζερμέν: Απών και ο Ικάρντι από την πρεμιέρα με Γιουνάιτεντ στο Champions League

Χωρίς τον τραυματία Μάουρο Ικάρντι θα παραταχθεί η Παρί Σεν Ζερμέν στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Παρκ Ντε Πρενς στις 20 Οκτωβρίου.

Αυτό ανακοίνωσε σήμερα (15/10) ο προπονητής της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας, Τόμας Τούχελ. «Είμαστε κάπως άτυχοι με τους παίκτες μας αυτόν τον καιρό. Ο Ικάρντι τραυματίστηκε σε σύνδεσμο του γονάτου την προπερασμένη Τετάρτη. Δεν είναι τόσο σοβαρό, αλλά δεν έχει προπονηθεί καθόλου όλες αυτές τις ημέρες και ασφαλώς θα λείψει από το παιχνίδι με τη Νιμ αλλά και εκείνο με τη Μάντσεστερ», είπε συγκεκριμένα ο 47χρονος Γερμανός τεχνικός σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη.

Ο 27χρονος Αργεντινός στράικερ έρχεται να προστεθεί στους απόντες Μάρκο Βεράτι, Τζούλιαν Ντράξλερ και Μαρκίνιος από τον αυριανό (16/10) εκτός έδρας αγώνα με τη Νιμ για την 7η αγωνιστική της Ligue 1. Οι δύο πρώτοι είναι αμφίβολοι για την πρεμιέρα των πρωταθλητών Γαλλίας με τη Γιουνάιτεντ την ερχόμενη Τρίτη, ενώ οι Ικάρντι και Μαρκίνιος θα χάσουν σίγουρα την αναμέτρηση με τους «κόκκινους διαβόλους».

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Μαρκίνιος χάνει το ματς με Γιουνάιτεντ