Παρί Σεν Ζερμέν : Ο Μαρκίνιος χάνει το ματς με Γιουνάιτεντ

Ο Μαρκίνιος τραυματίστηκε στον αγώνα της Βραζιλίας με το Περού και θα χάσει τον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Παρί Σεν Ζερμέν : Ο Μαρκίνιος χάνει το ματς με Γιουνάιτεντ

Δίχως τον Μαρκίνιος, όπως όλα δείχνουν, θα αγωνιστεί η Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του φετινού Champions League, με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Παρίσι την προσεχή Τρίτη (20/10) για τον όγδοο όμιλο της διοργάνωσης.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε από τις υποχρεώσεις της εθνικής του με πρόβλημα τραυματισμού και εκτιμάται ότι θα χρειαστεί περίπου δέκα μέρες για να αποθεραπευτεί.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής άσος αγωνίστηκε στο νικηφόρο (4-2) ματς της «σελεσάο» κόντρα στο Περού για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, αλλά αντικαταστάθηκε στο 11ο λεπτό της συνάντησης και τα αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων στη Γαλλία έδειξαν πρόβλημα στον αριστερό μηρό.

«Ένιωσε έναν πόνο στο μηρό του, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε εξετάσεις γιατί μετά το παιχνίδι είχε πτήση με προορισμό τη Γαλλία. Ενημερώσαμε την Παρί Σεν Ζερμέν για τα πρόβλημα του παίκτη και ελπίζουμε να μην είναι ιδιαίτερο σοβαρό το πρόβλημα του ποδοσφαιριστή», ανέφερε για το σχετικό θέμα ο γιατρός της Βραζιλίας, Ροντρίγκο Λασμάρ.

Πέρα από το παιχνίδι με αντίπαλο τη Γιουνάιτεντ για το Champions League, ο διεθνής άσος θα χάσει φυσικά και το αυριανό (16/10) εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος της Παρί με αντίπαλο τη Νιμ, για την 7η αγωνιστική του Σαμπιονά.