Το δίλημμα του Μαρτίνς για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Ομόνοια

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ -  ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: Ένα βήμα μακριά από τους ομίλους του Champions League βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Ποιες είναι οι σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς για την ενδεκάδα κόντρα στην Ομόνοια.

Το δίλημμα του Μαρτίνς για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Ομόνοια

Όλα τα λεφτά είναι για τον Ολυμπιακό το παιχνίδι της Τετάρτης (22:00, CS1) με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Οι Πειραιώτες έβαλαν τις βάσεις στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θέλουν να τελειώσουν τη δουλειά στην Κύπρο για να βρεθούν στους ομίλους του Champions League για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να υποτιμήσει την Ομόνοια και θα πρέπει να παίξει χωρίς να τον επηρεάσει το 2-0 του πρώτου αγώνα. Οι «ερυθρόλευκοι» απέχουν ένα βήμα από τη συμμετοχή τους στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και για να το κάνουν αυτό απαιτείται σοβαρότητα στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ.

Η προϊστορία στην Κύπρο έχει διδάξει ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να θεωρεί τίποτα δεδομένο, αφού δεν είναι και λίγες οι ζημιές που έχει πάθει. Έτσι και ο Πέδρο Μαρτίνς τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου τα εννοεί και θα το αποδείξει αυτό και με την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στους «πράσινους».

Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι ο Πορτογάλος προσανατολίζεται να αλλάξει το σύστημα σε 4-3-3 και να βάλει στο αρχικό σχήμα τον Εμβιλά. Άλλωστε η ομάδα που «καίγεται» για το γκολ σε αυτό το παιχνίδι είναι η Ομόνοια. Εκείνη πρέπει να βγει από την άμυνα της για να σκοράρει και έχει μπροστά της ένα βουνό να ανέβει.

Έτσι ο Μαρτίνς δεν θα αλλάξει κάτι στην άμυνα και θα ξεκινήσει με Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας. Στα χαφ μαζί με τον Εμβιλά σκοπεύει να βάλει τους Μπουχαλάκη, Καμαρά. Στις άλλες τρεις θέσεις είναι σίγουροι οι Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί και την άλλη θέση διεκδικούν δύο ποδοσφαιριστές.

Το δίλημμα για τον Μαρτίνς έχει να κάνει αν θα παίξει από την αρχή ο Μασούρας ή ο Ραντζέλοβιτς. Ο Σέρβος άλλαξε τη ροή του πρώτου αγώνα με την Ομόνοια, αφού ήταν ο παίκτης που κέρδισε το πέναλτι και έδωσε άλλη πνοή στην ομάδα του με την ενέργεια του. Ο Μασούρας από την άλλη είναι ένας ποδοσφαιριστής που δίνει βοήθειες στα μετόπισθεν. Προβάδισμα φαίνεται να έχει ο Σέρβος, ο οποίος αν βρει χώρους θα κάνει πιο εύκολα τη ζημιά.