Οπαδοί με καπνογόνα έξω από το ξενοδοχείο του Ολυμπιακού!

Ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού όταν αναχώρησαν από το ξενοδοχείο όπου διαμένουν στη Λευκωσία για την απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας, καθώς τους περίμεναν δεκάδες οπαδοί με καπνογόνα! Θερμή υποδοχή και στο αεροδρόμιο. ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Γιώργος Στασινόπουλος.

Οπαδοί με καπνογόνα έξω από το ξενοδοχείο του Ολυμπιακού!

Η αγάπη των Κύπριων φιλάθλων για τον Ολυμπιακό είναι γνωστή, καθώς ένα μεγάλο ποσοστό των ποδοσφαιρόφιλων του νησιού υποστηρίζουν την ομάδα του Πειραιά.

Αυτό φάνηκε και κατά την παραμονή της «ερυθρόλευκης» αποστολής στη Λευκωσία ενόψει του δεύτερου αγώνα με την Ομόνοια (Τρίτη 29/9, 22.00), καθώς οπαδοί της ομάδας επεφύλασσαν υποδοχή και εκπλήξεις στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς!

Αρχικά υπήρξε υποδοχή της αποστολής κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο, ενώ όταν οι παίκτες του Ολυμπιακού αναχώρησαν το απόγευμα από το ξενοδοχείο όπου διαμένουν στη Λευκωσία για την προπόνηση, τους περίμενε κι άλλη έκπληξη.

Ομόνοια – Ολυμπιακός: Σε ποιο κανάλι θα δούμε το ματς, ποιος περιγράφει

Περίπου 50 οπαδοί του Ολυμπιακού περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο με καπνογόνα και συνθήματα, αποθεώνοντας τους ποδοσφαιριστές της πειραιώτικης ομάδας και εμψυχώνοντάς τους για τον αγώνα με την Ομόνοια!

Γενικότερα στο νησί της Κύπρου υπάρχει ξεσηκωμός για την παρουσία του Ολυμπιακού, γεγονός που φαίνεται από τις θερμές εκδηλώσεις του κόσμου προς την αποστολή της ομάδας.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας